Vergil Hîncu, supărat că românii nu îl iau în serios: „Plec în Japonia să prezic cutremurele”

Apropo.ro / 28.01.2014, 15:00
Vergil Hîncu, supărat că românii nu îl iau în serios:
Vergil Hîncu a speriat generații cu prezicerile sale privind producerea cutremurelor în România. Din nefericire, unele nu au fost așa cum le-a prezis el.

Vergil Hîncu, 83 de ani, nici nu-și mai poate permite acum să plătească întreținerea la bloc. Primește citații peste citații, dar nu este deranjat de asta căci vine rar pe acasă.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Are multe citații pe ușă. El zice că are pensie mică și că se duce în Japonia să prezică cutremurele, pentru că în România nu e luat în serios. Trece rar pe aici. Anul trecut, a stat doar vreo lună. Pleacă și vine după un an. Pentru perioadele de vară, are de plătit cam 20 de lei pe lună, iar pentru cele de iarnă, cam 70 de lei, cel mult 1000 de lei, dar nu a mai plătit de trei ani întreținerea. Noi am auzit că ar sta la un azil din Galați„, a spus Ecaterina Sirghie, administratoarea blocului din Galati unde Vergil Hincu are un apartament.

Vergil Hîncu a ajuns celebru în 1999, când a apărut în diverse emisiuni televizate în care făcea predicții sumbre privind producerea unor cutremure devastatoare pentru populația din România.

El a prezis că pe 15 ianuarie 2000 va avea loc Apocalipsa. Cum nu s-a întâmplat nimic, Hîncu a trebuit să dea o explicație; „Eu am spus că va fi cutremur dacă nu vor exista cutremure mai mici. Și au fost”.