Verifica daca ai bilete la EURO 2008

De: Mirel Mircea / 13.02.2008, 13:41
Verifica daca ai bilete la EURO 2008
Suporterii care au platit bilete la jocurile echipei nationale la EURO 2008 pot verifica daca au castigat bilete la tragerea la sorti

Federatia Romana de Fotbal (FRF) a anuntat ca incepand de azi, ora 12.30, persoanele, care au platit bilete la jocurile echipei nationale din grupa C a turneului final al EURO 2008, pot verifica personal daca au castigat, sau nu, bilete la tragerea la sorti, ce a avut loc, luni, la Casa Fotbalului.

Verificarea se poate face introducand Codul Numeric Personal la urmatoarea adresa: biletefotbalonline.ro/extragere.html.

FRF anunta ca au fost trimise e-mail-uri catre toti cei inscrisi in baza de date, fiind vorba si despre participantii la tragerea la sorti (adica platitorii biletelor), si despre neparticipanti (adica neplatitori), acestia din urma primind automat raspuns negativ.

Referitor la persoanele care au trecut in formular adrese de e-mail pe domeniul „yahoo”, serverele care deservesc domeniul enuntat au considerat cvasitotalitatea mesajelor FRF ca fiind de tip „spam”, unele mesaje fiind livrate cu mari intarzieri, in timp ce majoritatea nu au ajuns in casutele de e-mail, ci returnate expeditorului.

Au fost persoane care au efectuat doua sau mai multe rezervari de bilete, rezervari distincte, in nume propriu sau al altor persoane, introducand in formular aceeasi adresa de e-mail pentru toate rezervarile. In atare conditii, au existat situatii in care la aceeasi adresa de e-mail au fost primite raspunsuri pozitive, dar si alte raspunsuri, negative.

In aceasta situatie, FRF a prelungit termenul de comunicare a acceptului sau refuzului de achizitionare a biletelor pana maine, 14 februarie, ora 24.00.

Altfel, in cazul in care vor exista renuntari la bilete, acestea vor fi redistribuite persoanelor de pe „lista de asteptare”, in ordinea tragerii la sorti, informarea urmand sa se realizeze prin e-mail sau prin telefon.