Verifica-ti starea de sanatate, in Mall

Apropo.ro / 28.05.2008, 10:38
Timp de o saptamana, pana pe 1 iunie, Plaza Romania sau "Orasul Sanatatii" este centrul tau de informare si educatie pentru sanatate.

Timp de o saptamana, pana pe 1 iunie, Plaza Romania sau "Orasul Sanatatii" este centrul tau de informare si educatie pentru sanatate. Sub numele de "Saptamana Sanatatii", Plaza Romania, ofera acces gratuit oamenilor la aparate de fitness, dansuri sportive, aerobic, consultatii pentru sanatate. Demonstratiile de fitness, dansurile sportive, exercitiile de aerobic vor fi realizate de echipa Dianei Oprea, ce detine locul intai la Campionatul Mondial de Fitness.

De asemnea, vizitatorii pot consulta in mod gratuit specialistii prezenti la eveniment din domeniul sanatatii. Vor fi prezenti reprezentanti din domeniul stomatologiei, frumusetii si intretinerii (informatii si sfaturi despre reducerea ridurilor, dizolvarea celulitei si a agrasimilor, epilare definitiva, chirurgie estetica, augmentarea buzelor), oftalmologie, endocrinologie, cardiologie, masaj, dermoanaliza, etc.

Vizitatorii pot castiga premii, sfaturi sanatoase si multe alte informatii utile. In plus, o multime de alte surprize te asteapta la Sapatamana sanatatii, in Plaza Romania.