Veriga frageda din lantul lui Gheorghe

Apropo.ro / 05.12.2001, 13:54
Veriga frageda din lantul lui Gheorghe
In premiera absoluta Anastasia, fata lui Andrei Gheorghe, in varsta de numai 8 ani, va realiza editia din 06.12.01 a emisiunii "13-14 cu Andrei". Harap Alb a mincat-o pe Scufita Rosie si i-a cerut bunicutei punguta cu 2 bani in care se aflau merele de aur ale Cenusaresei sau o

In premiera absoluta Anastasia, fata lui Andrei Gheorghe, in varsta de numai 8 ani, va realiza editia din 06.12.01 a emisiunii „13-14 cu Andrei”.

Harap Alb a mincat-o pe Scufita Rosie si i-a cerut bunicutei punguta cu 2 bani in care se aflau merele de aur ale Cenusaresei sau o zi intreaga de POVESTI INTORTOCHEATE la ProFM. In ziua in care se sarbatoreste Craciunul Copiilor, joi 06.12.01, ProFM se transforma intr-un „Radio de Pici”.

Joi, 06.12.01, este ziua in care dis de dimineata copii se vor trezi plini de speranta si curiozitate, poate putin mai devreme decat de obicei, pentru a-si controla incaltarile lasate cu grija de cu seara in fata usii.

Mos Niculae poarta „vina” pentru acest lucru deoarece el este cel care le va aduce cadouri in noaptea 5/6 decembrie, numai daca au fost cuminti. In cazul contrar, tot in sarcina lui Mos Niculae pica „pedepsirea” lor, pentru aceasta el urmand sa utilizeze deja celebra nuielusa.

Si cum si ei, cei mici sau cei pici, mai mult sau mai putin cuminti, asculta radioul, din dorinta de a le aduce un plus la capitolul bucurii, intreaga zi de miercuri le va fi dedicata.

Cum una dintre preocuparile constante ProFM este revigorarea traditiilor populare, in conditiile in care obiceiurile occidentale, care nu au nici in clin nici in maneca cu sarbatorile traditionale, sunt din ce in ce mai mare, in aceasta zi la fel ca si anul precedent va fi sarbatorit Craciunul Copiilor, ProFM devenind pentru o zi „Un radio de pici”.

O mare parte din clasicele interventii ale DJ-ilor vor fi facute de pici, pentru aceasta apelandu-se la copii angajatilor radioului.

Asa ca joi nimeni nu va trebui sa se mire daca la anumite intervale orare un pici va prezenta ora exacta, vremea sau melodia urmeaza.

De asemenea s-au pregatit o serie de concursuri denumite POVESTI INTORTOCHEATE, cu multe premii constand in pachete uriase pline cu dulciuri si hainute, a caror castigatori nu vor putea fi decat cei pici.

Daca au pana in 10 ani vor putea intra in posesia minunatelor dulciuri chiar daca au fost cuminti sau nu. Tot joi, de Craciunul Copiilor vor fi difuzate si melodii indragite de cei mici, pentru gasirea lor „stapanul absolut” playlist-ului ProFM, Cristi Schnebli, trebuind sa faca un sondaj de opinie in randul copiilor angajatilor radiolui.

Tot legat de aceasta zi Andrei Gheorghe a hotarat sa fie „Un radio de pici” pana la capat si a invitat-o pe fata lui, Anastasia, sa realizeze editia din 6 decembrie a emisiunii „13-14 cu Andrei”. Vreme de o ora, Anastasia, in varsta de numai 8 ani, va incerca sa faca fata rolului asumat, inclusiv zecilor de telefoane care in asalteaza de obicei pe tatal ei.

Pregatirile facute pentru Craciunul Copiilor sunt gata. Joi, ProFM va fi un Radio de Pici.