Veron vrea sa ramana la Manchester

Apropo.ro / 21.01.2002, 08:51
Veron vrea sa ramana la Manchester
Mijlocasul argentinian Juan Sebastian Veron a declarat pentru publicatia "Manchester Evening News", ca este "foarte fericit la echipa Manchester United" si nu intentioneaza sa se intoarca la formatia italiana Lazio Roma, unde a evoluat deja timp de doua sezoane Potrivit cotidianului italian

Mijlocasul argentinian Juan Sebastian Veron a declarat pentru publicatia „Manchester Evening News”, ca este „foarte fericit la echipa Manchester United” si nu intentioneaza sa se intoarca la formatia italiana Lazio Roma, unde a evoluat deja timp de doua sezoane

Potrivit cotidianului italian „Corriere dello Sport”, Veron ar fi declarat ca i-ar face mare placere sa se intoarca la Roma, unde are o casa, adaugind ca discuta des cu fostul sau coechipier de la Lazio, Hernan Crespo.

„Nu mi-a trecut niciodata prin cap sa plec. Vreau ca acest lucru sa fie clar. Sint fericit la Manchester United si sint multumit de ceea ce am facut pina acum la echipa. Stiu ca mai pot face multe”, a spus Veron, transferat la clubul englez, in vara anului trecut, pentru suma de 45,9 milioane de euro.

Mijlocasul argentinian a mentionat ca va depune „un efort dublu” pentru a termina acest sezon in forta. „Sper ca suporterii echipei Manchester United vor avea ocazia, in lunile urmatoare, sa ma vada jucind asa cum faceam in Italia”, a spus Veron.

Juan Sebastian Veron, care a evoluat si la echipele Sampdoria si AC Parma, a recunoscut ca a trecut printr-o perioada in care nu a avut o forma fizica foarte buna. „Am inceput bine cind am ajuns pe Old Trafford, apoi lucrurile nu au mai mers atit de bine. Insa, toti cei de la club m-au ajutat sa ma adaptez. Am fost bine tratat. Ma asteptam sa am nevoie de ceva timp pentru a ma adapta fotbalului englez. Aceasta experienta va face din mine un jucator mai bun. Intentionez sa-mi respect contractul cu Manchester United”, a spus internationalulu argentinian.
Sursa: www.mediafax.ro