Versiunea chineza a AOL.com

Apropo.ro / 19.04.2006, 14:30
Versiunea chineza a AOL.com
Compania americana online AOL, divizie a Time Warner, a anuntat luni ca va colabora cu Shanghai Media, al doilea mare grup media din China, pentru realizarea unei versiuni în limba chineza a portalului AOL.com. Portalul este destinat vorbitorilor de limba chineza din Statele Unite.

Compania americana online AOL, divizie a Time Warner, a anuntat luni ca va colabora cu Shanghai Media, al doilea mare grup media din China, pentru realizarea unei versiuni în limba chineza a portalului AOL.com.

Portalul este destinat vorbitorilor de limba chineza din Statele Unite.

Materialele necesare realizarii acestuia vor fi furnizate de catre divizia responsabila pentru serviciul de Internet în banda larga a Shanghai Media si transmise companiei americane MediaZone, partenera în acest proiect.

Potrivit vicepresedintelui Shanghai Media, Zhang Dazhong, parteneriatul va viza initial produsele si serviciile gratuite, dar companiile intentioneaza sa patrunda ulterior si în domeniul serviciilor platite.

AOL va concura atât cu o serie de companii locale precum Sina si Sohu.com, dar si cu grupurile internationale Yahoo si Microsoft, prezente în China, a doua cea mai mare piata de Internet din lume, cu mai mult de 100 de milioane de utilizatori.

Mediafax Business/ IT