Vescan cu Mahia Beldo și DJ Wicked – „Muzică sau Nebunie” (Video)

De: Carmen Ulian / 07.03.2014, 15:30
Vescan cu Mahia Beldo și DJ Wicked -
Vescan a lansat alături de MusicExpertCompany noul său single de online - "Muzică sau Nebunie" împreună cu Mahia Beldo și DJ Wicked.

Deși Vescan a început să cânte Rap de la vârsta de 16 ani, a cunoscut adevăratul succes abia recent, „Piesa mea preferată” cu Kamelia și „În dreapta ta” cu Alina Eremia intrând simultan în Top 10 difuzări radio piese românești conform Media Forest, performanta foarte greu de egalat.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Piesa „Muzică sau Nebunie” prezintă în detaliu experiențele, riscurile și volumul de muncă pe care Vescan l-a depus pentru a ajunge în punctul în care este astăzi, muzical vorbind.

Vescan: „Este cea mai sinceră piesă pe care am scris-o, de fapt nici măcar nu e piesa… e poveste adevărată!” ă>

Mihai Boldea: „Când mi-a prezentat Vescan ideea versurilor, m-am regăsit și eu în poveste, mi-a dat o energie bună. E o piesă pe care o simțim toți trei și o poveste care trebuia.” șternută>

„Muzică sau Nebunie” este produsă de Mahia Beldo în studioul Scandalos Music și e prima piesă dintr-un total de patru care vor forma E.P.-ul cu același nume, E.P. ce va fi lansat curând.

Deși în ultima perioadă Vescan a bifat din punct de vedere muzical succes după succes, nu a fost scutit totuși de ghinion, pagina sa de Facebook căzând recent prada hackerilor. Prin urmare, Vescan va invita să-l urmăriți în continuare pe noua lui pagina oficială: http://facebook.com/VescanOfficial.