Vescan și Alina Eremia au lansat videoclipul piesei „În dreapta ta”

Apropo.ro / 19.12.2013, 15:00
Vescan și actrița din LaLa Band Alina Eremia au lansat videoclipul piesei "În dreapta ta", în care își face apariția și compozitorul piesei Mahia Beldo.

Filmările au avut loc într-un apartament din complexul rezidențial Adoră Urban Village și într-un studio video impresionant, iar responsabili de regie sunt Richard Stan și Claudiu Stan de la Vision Production, cei care s-au ocupat și de producția altor videoclipuri de succes, printre care Connect-R – „Dă-te-n dragostea mea”, Puya cu Doddy, Posset, Mahia și Alex Velea – „Maidanez” sau Doddy cu Puya – „Klandestin (Dollar Bill)”.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Ținutele celor doi artiști au fost concepute de Mădălina Dorobanțu, de la Pas du Tout, machiajul a fost realizat de Corina Hera, iar de coafuri s-a ocupat Alex Ifimov.

Alina Eremia

Am avut șansa să lucrez cu o echipă foarte bună. Cei de la Vision Production s-au asigurat că videoclipul să iasă fix așa cum ne-am dorit, atmosfera de la filmări a fost relaxată, a fost o reală plăcere să colaborez cu ei. Am știut cu toții din prima ce vrem și nu am întâmpinat nicio problemă, totul a mers ca pe roate. Ne-am distrat, am cântat, am dansat, a fost super!„, a spus Alina.

Videoclipul ‘În dreapta ta’ reprezintă amintirea în detaliu a trecutului ‘fericit’… Băieții de la Vision Production au făcut o treabă foarte bună, sunt mulțumit total. Pe lângă asta, ne-am și distrat bine la filmări. Vizionare plăcută fiecărui roman ce dă play!„, a spus Vescan.

Alina Eremia

Piesa „În dreapta ta” este o coproducție MusicExpertCompany – MediaPro Music și se bucura deja de o mare popularitate atât în rândul fanilor online, dovada fiind milioanele de vizionari de pe Youtube, cât și în rândul ascultătorilor de radio, piesa făcând deja parte din playlist-urile marilor posturi de radio.