Vescan şi Alina Eremia au lansat videoclipul piesei „În dreapta ta”

De: Cătălina Matei / 18.12.2013, 12:12
Vescan şi Alina Eremia au lansat videoclipul piesei
După ce s-a bucurat deja de aprecierea foarte multor fani, piesă "În dreapta ta" are acum şi un videoclip în care îi veţi putea vedea pe Vescan, Alina Eremia şi Mahia Beldo, compozitorul piesei.

Filmările au avut loc într-un apartament din complexul rezidenţial Adoră Urban Village şi într-un studio video impresionant, iar responsabili de regie sunt Richard Stan şi Claudiu Stan de la Vision Production, cei care s-au ocupat şi de producţia altor videoclipuri de succes, printre care Connect-R – “Dă-te-n dragostea mea”, Puya cu Doddy, Posset, Mahia şi Alex Velea – “Maidanez” sau Doddy cu Puya – “Klandestin (Dollar Bill)”.

Ţinutele celor doi artişti au fost concepute de Madalina Dorobanţu, de la Pas du Tout, machiajul a fost realizat de Corina Hera, iar de coafuri s-a ocupat Alex Ifimov.

“Am avut şansa să lucrez cu o echipă foarte bună. Cei de la Vision Production s-au asigurat că videoclipul să iasă fix aşa cum ne-am dorit, atmosfera de la filmări a fost relaxată, a fost o reală plăcere să colaborez cu ei. Am ştiut cu toţii din prima ce vrem şi nu am întâmpinat nicio problemă, totul a mers ca pe roate. Ne-am distrat, am cântat, am dansat, a fost super!”, a spus Alina.

„Videoclipul ‘În dreapta ta’ reprezintă amintirea în detaliu a trecutului ‘fericit’… Băieţii de la Vision Production au făcut o treabă foarte bună, sunt mulţumit total. Pe lângă asta, ne-am şi distrat bine la filmări. Vizionare plăcută fiecărui roman ce dă play!”, a spus Vescan.

Piesă „În dreapta ta” este o coproducţie MusicExpertCompany – MediaPro Music şi se bucura deja de o mare popularitate atât în rândul fanilor online, dovada fiind milioanele de vizionari de pe Youtube, cât şi în rândul ascultătorilor de radio, piesa făcând deja parte din playlist-urile marilor posturi de radio.