Veste devastatoare pentru o actriţă celebră! “E oribil, credeam că voi trăi…”

De: Cătălina Matei / 26.07.2016, 14:09
Veste devastatoare pentru o actriţă celebră! “E oribil, credeam că voi trăi...”
O cunoscută actriţă a primit o veste cumplită. Vedeta în vârtă la 38 de ani a aflat că suferă de o boală grea.

Actriţa Zoe Saldana, cunoscută pentru rolurile din „Avatar” şi „Star Trek Beyond”, a povestit recent într-un interviu că suferă de o boală autoimună a glandei tiroide,

Frumoasa brunetă a mărturisit că tiroida Hashimoto (tiroida autoimună) este o boală de care suferă şi mama şi sora ei „M-am simţit foarte bine pe când aveam 20 şi ceva de ani. După care, medicul spune că se pierde calciul din oase. Ce dracu’ e asta?! Auzeam discuţiile dintre mama şi bunica, dar mă gândeam că nu voi ajunge niciodată la asta, că voi trăi veşnic. Dar, dintr-o dată, te loveşte. Este oribil, ştii, e de la noapte la zi”, a povestit actriţa, scrie digi24.

Printre simptomele tiroidei autoimune se regăsesc stările de oboseală, slăbirea masei musculare, creşterea inexplicabilă în greutate şi chiar depresie. Netratată, boala poate cauza probleme cardiace şi chiar poate să afecteze sănătatea mintală.

Deşi joacă de la 17 ani, Zoe Saldana a devenit celebră abia cu rolul „Neytiri” din „Avatar”. Actriţa s-a născut în New Jersey, SUA, dintr-un tată dominican şi o mamă portoricană. Când avea 10 ani, s-a mutat împreună cu familia în Republica Dominicană, unde au locuit următorii şapte ani. Acolo a făcut balet, iar după întoarcerea în New York, a început să joace alături de trupa de teatru Faces. 

Foto Pinterest