Veste proastă pentru fanii serialului „Game of Thrones/ Urzeala tronurilor”! HBO a confirmat

De: Cătălina Matei / 01.08.2016, 11:52
Veste proastă pentru fanii serialului
Serialul de succes "Game of Thrones/ Urzeala tronurilor" se va încheia după finalul celui de-al optulea sezon, a confirmat Casey Bloys, directorul de programe al postului de televiziune HBO.

„Game of Thrones” se va încheia după sezonul opt, a confirmat directorul de programe al HBO, Casey Bloys. Serialul de televiziune care a primit 23 de nominalizări la Emmy, este pe cale să ajungă la final.

Află cât câştigă actorii din „Game of Thrones”

”Da, cred că D.B. Weiss şi David Benioff au un plan foarte specific cu privire la numărul de sezoane pe care doresc să-l facă. Dacă aş fi putut să-i determin să-l facă mai lung, aş fi sugerat zece sezoane, dar noi vrem să îi lăsăm să decidă cum e mai bine şi care cea mai bună versiune pentru serial”, a spus Casey Bloys.

Cum arată actorii din serialul Game of Thrones în realitate

Numărul de episoade pentru sezonul opt nu a fost încă decis. Totuşi, producătorii au planificat un total de 75 de episoade pentru întreaga serie. Sezonul şapte este aşteptat în vara anului 2017, în timp ce ultimul sezon va fi difuzat în 2018, scrie mediafax.ro.

„Game of Thrones” este seria cea mai longevivă, produsă şi difuzată de HBO. Al şaselea sezon a avut o medie de 25 de milioane de telespectatori, ceea ce l-a făcut cel mai vizionat serial difuzat de către postul tv.