”Veteranul” Dragoş Udilă şi Francesca Ilie şi-au pierdut scaunele la ”The Four – Cei 4”

Apropo.ro / 21.05.2018, 12:26
”Veteranul” Dragoş Udilă şi Francesca Ilie şi-au pierdut scaunele la ”The Four – Cei 4”
Două schimbări majore, seara trecută, în cea de-a opta ediţie ”The Four – Cei 4”! Dragoş Udilă, singurul dintre Cei 4 care şi-a apărat cu succes scaunul până acum, şi Francesca Ilie au părăsit competiţia, însă pot fi votaţi pentru a fi readuşi direct în finală.

Amalia Uruc, un mic diavol Tazmanian, după cum se descrie ea însăşi, a deschis seara cu un spectacol înflăcărat şi cu o lovitură grea. Amalia, care este profesor de muzică şi dublează voci în desene animate,  a adus cu ea o voce incredibil de puternică şi o ambiţie de fier. ”Nu vreau să vă pierd vremea”, le-a spus Amalia juraţilor înainte de a începe să cânte o variantă cabaret a melodiei ”Oops!… I did it again” a lui Britney Spears. ”Te-am văzut, te-am plăcut, te-am crezut, în sufletul meu a început o sărbătoare!”, i-a spus Carla’s Dreams. Chiar Dragoş Udilă, cel care a aplaudat în picioare reprezentaţia Amaliei, a fost cel pe care artista l-a provocat la duel după ce a primit fără prea mari emoţii cele patru voturi ale juraţilor.

”M-am aşteptat la ceva interesant, dar nu la aşa ceva… Eşti primul om de pe scena asta care, cu atâta nepăsare, s-a aruncat în piesă, în public… Pe Dragoş l-am văzut în diverse ipostaze şi cred că este unicul de pe scaun care poate să îţi ţină piept!”, a mărturisit Carla’s Dreams la finalul duelului. Cu un număr de voturi extrem de apropiat, Amalia a fost cea aleasă de public să rămână în continuare la ”The Four – Cei 4”, pe locul ocupat încă din prima ediţie de Dragoş Udilă!
”Chiar dacă revii sau nu după vot, cine a stat pe scaunul acela opt ediţii ştie ce face! Intră în studio, înregistrează-ţi album!”, i-a spus Cheloo ”veteranului”.

Georgia Dascălu, prietena din copilărie a Francescăi Ilie, este studentă la Drept, însă spune că o carieră în domeniu este doar o rezervă, pentru că planurile sale sunt toate legate de muzică. ”Aş vrea să o provoc la duel pe Francesca, pentru că o cunosc”, a spus Georgia, care şi compune muzică şi a reuşit să îi surprindă pe juraţii ”The Four – Cei 4”. ”Momentul tău a fost un fel de pansament şi mi-aş fi dorit ca melodia să dureze mai mult pentru că am intrat într-un fel de transă”, i-a spus Feli, în timp ce Cheloo a considerat că Georgia a cântă destul de bine cât să merite ocazia de a se duela. Carla’s Dreams a fost însă juratul care nu a permis ca un duel între Georgia şi Francesca să aibă loc: ”Cânţi foarte bine, dar nu eşti la nivel profesionist. Fata aceasta nu o să câştige şi nu vreau să îi pierd timpul, acesta nu este un concurs de participare”.

Maria Cojocaru, din Sibiu, spune că şi-a dorit să fie la ”The Four – Cei 4” pentru a se putea exprima exact aşa cum este. ”Sunt bătăioasă, lupt pentru ce cred şi voi lupta pentru fiecare moment pe care o să îl respir pe scaun”, a mărturisit Maria, care a reuşit să îşi îndeplinească scopul şi a luat loc pe scaunul Francescăi Ilie. ”Pentru tine aş fi dispus să renunţ la cel puţin doi concurenţi!”, a spus Cheloo după prima reprezentaţie a Mariei.
Feli, Antonia şi Cheloo, dar şi membrii publicului au decis unanim ca Maria să fie cea care să rămână în competiţie, spre dezamăgirea celui de-al patrulea jurat. ”Hai să nu uităm ce căutăm! Francesca este mai scumpă, nu în sensul drăgălaş. Nu ştiu cum să mă exprim… are un miros fin”, a încercat să explice Carla’s Dreams. ”Îţi miroase a bani dacă ar fi să o produci, prietene, şi ai dreptate!”, a pus Cheloo punctul pe ”i”.
Miruna Ionescu – Miru –  reuşeşte să ducă două cariere în paralel – lucrează ca psihoterapeut, dar are şi turnee şi speră ca în curând să îşi lanseze şi un album. Chiar dacă în mod normal Miru cântă rap, pentru prezentarea sa la ”The Four – Cei 4”, aceasta a ales ”două piese pe care nu le-aş cânta niciodată”. Pentru a-i satisface însă curiozitatea lui Cheloo, Miru a făcut şi o demonstraţie de rap, cu ajutorul Antoniei, care a arătat cu această ocazie că ştie să facă şi beatbox. Din păcate, alegerea lui Miru i-a nemulţumit pe cei patru juraţi. ”Ai cântat de tot râsul, ai irosit un glonte ca să arăţi ce pistol ai”, i-a spus Carla’s Dreams, înainte ca Miruna Ionescu să primească patru cercuri roşii.
Eduard Harşovescu spune despre el că nu se poate încă numi un artist şi că drumul pe care îl are de parcurs este încă lung şi anevoios şi implică nu doar dăruire şi talent şi şi investiţii financiare de care nu dispune. Eduard a reuşit să atragă atenţia juraţilor cu timbrul său deosebit şi cu sensibilitatea de care a dat dovadă, însă nu a reuşit să îi convingă că este suficient de puternic pentru a ocupa un loc pe scaun la ”The Four – Cei 4”. Astfel, el a părăsit scena după ce a primit patru cercurii roşii şi i-a promis lui Carla’s Dreams că în următorii doi ani va face tot ce poate pentru a reuşi în muzică, însă dacă nu va obţine ceea ce îşi doreşte, se va opri.
De patru cercuri roşii a avut parte şi Loredana Anghelache, din Piteşti, cântăreaţa de muzică de petrecere cunoscută mai bine drept ”Prinţesa de aur”. ”Am vrut să mă cunoască juraţii, fiecare îşi doreşte un scaun”, a spus Loredana, care a ales o piesă dintr-un alt repertoriu decât cel care a făcut-o cunoscută. ”Mie mi se pare că ai o voce foarte puternică şi ai cântat foarte fals!”, i-a spus Cheloo, în timp ce Antonia şi Feli au mărturisit că reprezentaţia a fost atât de greşită încât nu au înţeles nimic din piesă.

Bătălia pentru un loc printre Cei 4 continuă şi sâmbăta viitoare, de la ora 22.00, când noi challengeri, tineri muzicieni talentaţi şi dornici să se afirme, vor încerca să obţină unul dintre locurile ocupate de cei patru artişti aflaţi pe scaune, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranţă! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar juraţii Antonia, Feli, Cheloo şi Carla’s Dreams vor evalua prestaţia sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraţilor au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger şi unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4”, iar cântăreţul cu cele mai multe voturi se va aşeza pe scaun. În situaţia în care unul dintre ”Cei 4” îşi pierde locul, există o şansă de salvare: Artiştii care au ocupat de-a lungul competiţiei un scaun pot fi votaţi de telespectatori prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4” timp de 24 de ore din momentul părăsirii competiţiei, iar cei care au obţinut cele mai multe voturi, pot fi întorşi direct în finală. Challengerii care nu reuşesc să obţină un scaun, nu pot fi readuşi în competiţie.
Lupta pentru a rămâne unul dintre ”Cei 4” vine însă şi cu o mulţime de avantaje, iar cu fiecare săptămână în plus în care reuşesc să îşi păstreze scaunul, aceştia vor avea ocazia să lucreze cu specialiştii industriei muzicale româneşti.

Tags: