Vezi aici ce pretenţii au membrii Depeche Mode pentru concertul de la Bucureşti!

Apropo.ro / 09.05.2013, 08:00
Vezi aici ce pretenţii au membrii Depeche Mode pentru concertul de la Bucureşti!
A început numărătoarea inversă pentru primul mare concert al anului – Depeche Mode – doar o săptămână despărţindu-i pe fanii legendarei trupe de reîntâlnirea cu idolii lor.

Echipa de producţie a dat deja startul pregătirilor, cei trei membri Depeche Mode urmând a beneficia de tratament VIP pe toată durată şederii lor în Bucureşti. Dacă Dave Gahan a ales să se relaxeze singur înainte de concert, Martin Gore şi Andy Fletcher vor împărţi aceeaşi cabină ce va fi decorată conform cerinţelor fiecăruia dintre ei. Show-ul Depeche Mode va avea loc săptămâna viitoare, miercuri, 15 mai.

Fanii Depeche Mode mai au doar 7 zile de aşteptat până la marele eveniment, echipa de producţie punând la punct ultimele detalii pentru a putea începe pregătirile pe Arena Naţională. De altfel, întreaga zonă de culise ce va fi pusă la dispoziţia membrilor trupei şi a echipei acestora va fi amenajată conform solicitărilor primite de la reprezentanţii artiştilor. Dacă Dave Gahan va avea propria cabină, Martin Gore şi Andy Fletcher vor împărţi aceeaşi cameră înainte de a urca pe scenă. Aceasta va fi extrem de spaţioasă, urmând a fi decorată în culori cât mai calde. Nu vor lipsi plantele naturale, florile de sezon şi lumânările ambientale menite să ofere întregii încăperi un aer foarte „cozy”, conform cerinţelor artiştilor. Aceştia vor mai avea la dispoziţie şi o “cameră de zi”, dotată cu plasme, acces la televiziune prin cablu, internet, canapele, măsuţe de cafea şi open bar de unde nu vor lipsi sortimentele autohtone de bere. Camera va fi concepută ca un spaţiu deschis, de socializare pentru toţi membrii trupei şi invitaţii lor. Aceasta nu va fi însă singura modalitate de relaxare pentru Martin Gore şi Andy Fletcher, cei doi arătându-şi intenţia de a vizita Bucureştiul în eventualitatea unor ore libere înainte de repetiţii. Ei vor avea la dispoziţie, pe toată durata vizitei în România, un şofer personal, bun cunoscător al capitalei şi vorbitor fluent de limba engleză, care să-i însoţească la o plimbare în funcţie de timpul disponibil al artiştilor.

Nu doar fanii Depeche Mode aşteaptă cu nerăbdare un mare concert ci şi membrii trupei, Andy Fletcher declarând că şi acum, după trei decenii de carieră, are emoţii înainte de a urca pe scenă. Artistul este întotdeauna plăcut surprins de public, simţindu-se extrem de recunoscător pentru energia pe care fanii o transmit trupei pe tot parcursul unui spectacol. Concertul de la Bucureşti este al doilea show pe care trupa britanică îl va susţine în România, după ce în 2006 a scris istorie la Bucureşti, odată cu primul eveniment sold-out organizat vreodată pe un stadion în România.

Foto Hepta