Vezi cati bani primeste Mihaela Radulescu pentru a participa la un eveniment

Apropo.ro / 23.09.2011, 16:40
Vezi cati bani primeste Mihaela Radulescu pentru a participa la un eveniment
Mihaela Radulescu accepta sa revina in Romania doar pentru a participa la evenimente pentru care incaseaza sume frumoase.

Mihaela Radulescu locuieste de cativa ani la Monaco, dar revine in tara cand este solicitata, mai ales daca aceste vizite ii aduc si sume frumoase.

Chiar in seara aceasta, diva va parcurge drumul Monaco-Pitesti, pentru a fi amfitrioana unui eveniment si va primi 5.000 de euro.

Desi este plecata de aproximativ trei ani din tara si inca este iubita prezentatorului Dani Otil, Mihaela Radulescu ramane in continuare una dintre cele mai apreciate vedete din Romania, iar cei care doresc sa se bucure de prezenta ei nu ezita sa ofere onorarii consistente, chiar si pentru a o avea alaturi doar cateva ore.

Mihaela Radulescu revine in tara

Mihaela Radulescu va fi gazda evenimentului de deschidere a hotelului Ramada din Pitesti si va primi cei 5.000 de euro pentru ca va fi prezenta timp de doua ore la eveniment.

La petrecere vor fi invitati afaceristi de top, politicieni si artisti in voga.

Nu cu mult timp in urma, Mihaela a acceptat sa dezvaluie motivele plecarii ei din Romania, in cadrul unui interviu acordat direct din Monte Carlo.

Printre altele, ea a amentionat ca era suparata pe anumiti colegi de breasla.