Vezi clipul futurist cu Britney Spears și Will.i.am, pentru piesa „Scream and Shout” (Video)

De: Gabriela Voicu / 05.12.2012, 14:30
Vezi clipul futurist cu Britney Spears și Will.i.am, pentru piesa
Britney Spears și Will.i.am au lansat un clip futurist pentru piesa "Scream and Shout", o melodie de club de pe noul album al artistului.

Britney Spears și Will.i.am apar in noul clip al artistului, pemtru piesa „Scream and Shout”, în ipostaze ușor diferite de cele în care i-am văzut până acum.

Britney a adoptat o ținută glamour, completată de tocuri înalte și coafură voluminoasa, iar Will.i.am nu se dezice de look-ul său excentric.

„Scream and Shout” este cel mai nou single al cântărețului-producător, o piesă de club care reprezintă al cincilea single oficial de pe albumul lui, „Willpower”, care va fi lansat pe 10 decembrie, în Marea Britanie.

Pe lângă colaborarile cu Britney Spears, Jennifer Lopez și Eva Simons, albumul include featurings cu Nicole Scherzinger, Cheryl Cole, David Guetta, Redfoo de la LMFAO, Chris Brown, Ne-Yo, Rihanna și Justin Bieber.

În ceea ce privește viitorul său album, Will.i.am a declarat că odată cu succesul înregistrat de-a lungul timpului, visele sale au devenit realitate datorită modului optimist în care vede lucrurile.

De altfel, noul lui album conține piese optimiste, încurajatoare pentru cei care au nevoie de gânduri pozitive, după cum l-a caracterizat cântărețul.