Vezi cum arată în prezent Boran din serialul „Puterea destinului” – FOTO&VIDEO

De: Cristiana Trifu / 23.02.2018, 12:49
Vezi cum arată în prezent Boran din serialul
Unul din cei mai admiraţi şi iubiţi bărbaţi din România este, în acest moment, actorul care îl intrepreteaza pe carismaticul Boran în serialul turcesc de mare succes "Puterea destinului". Însă cine e Mehmet Akif Alakurt şi mai ales, cum arată el astăzi, la ani de la încheierea filmărilor pentru serialul care a cucerit inimile româncelor, vedeţi mai jos.
O privire blândă, un corp atletic şi mai ales o interpetare plină de sensibilitate. Cam acestea ar fi motivele pentru care Mehmet Akif Alakurt a reuşit să atragă, într-un timp relativ scurt, admiraţia femeilor din România. Cu toate acestea, prea puţine doamne şi domnişoare realizează că serialul „Puterea destinului” este din anul 2006 şi că bărbatul la care visează ele, arată acum altfel .  
  
În ultimul serial realizat pentru FOX Turcia în 2014 „Emanet”, şi care s-a bucurat de succes în ţara natală,  Mehmet Akif Alakurt joacă rolul unui bărbat mătur, al unui militar, iar pentru acest rol arată total schimbat faţă de cum îl ştiu telespectatoarele în acest moment.  
 

Fost model, Mehmet Akif Alakurt este unul din cei mai populari actori turci, mai ales după rolul din serialul „Puterea destinului”. Ca o curiozitate, pentru rolul Boran din serial, el a fost dublat, fiind, de altfel, singurul dintre actori care a fost dublat. De ce? Producătorii au ajuns la această decizie pentru că personajul din serial a fost iniţial scris pentru un actor mult mai în vârstă şi ca atare era nevoie de o voce matura. Mehmet Akif a jucat şi rolul sultanului Fatih, în serialul cu acelaşi nume, însă, din păcate, producţia nu a avut succesul scontat, iar filmările s-au încheiat după primul sezon.