Vezi cum arată soţia şi copilul lui Mistreţu’

De: Mioara Tronaru / 14.02.2013, 11:06
Vezi cum arată soţia şi copilul lui Mistreţu’
Octavian Păscuţ de la “Cronica Cârcotaşilor”, zis şi Mistreţu, este de 30 de ani alături de soţie .

Sunt împreună de peste 30 de ani şi pentru ei Ziua Îndrăgostiţilor este în fiecare zi. Au o poveste de dragoste ca-n filme şi, fără doar şi poate, sunt suflete pereche.

Octavian Păscuţ, alias Mistretzu’ de la „Cronica Cârcotaşilor”, şi soţia sa, Mădălina, se cunosc de când erau doi ţânci de grădiniţă. Atunci s-au privit prima dată în ochi şi de atunci sunt nedespărţiţi. Au urmat cursurile aceleiasi şcoli, fiind colegi din clasa I până la finalul clasei a XII-a, la Colegiul Naţional Unirea, din Turnu Măgurele.

La vârsta majoratului erau aproape o familie, iar câţiva ani mai târziu şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, gata să ia viaţa în piept ca soţ şi soţie.

„Sunt un tip norocos pentru faptul că îmi cunosc soţia de peste 30 de ani. Practic de la început, având în vedere că eu am doar 38 de ani şi ea 39”, spune Cârcotaşul.

Care este secretul unei relaţii care dureză de mai bine de trei decenii?

„Arta supravieţuirii într-o relaţie, de o asemenea durată, se învaţă în fiecare zi, iar noi, multumim lui Dumnezeu, am avut timp la dispoziţie să învăţăm unul de la celălalt. Nu prea e loc de surprize neplăcute. Ai CV-ul complet la purtător şi ţi-l poţi verifica în memorie, de la anul, luna, ziua şi chiar ora, acolo unde lecitina îşi face efectul”, mărturiseşte Tavi.

Cât despre Ziua Îndrăgostiţilor, vedeta Prima TV spune că „poate fi în orice zi, pentru că de-a lungul timpului au fost o groază de momente care ne-au marcat viaţa şi pe care le putem sărbători împreună”.

De şase ani, Cârcotaşul şi soţia sa sunt părinţi şi se mândresc cu fiul lor Alexandru, alături de care vor sărbători şi anul acesta Ziua Îndrăgostiţilor.