Vezi cum arată soţul actriţei Paula Chirilă!

De: Cristiana Trifu / 07.12.2017, 14:57
Vezi cum arată soţul actriţei Paula Chirilă!
Paula Chirilă (41 de ani) a vorbit într-un interviu despre momentele importante care i-au marcat cariera în teatru, film şi televiziune, a împărtăşit întâmplări amuzante din culisele vieţii artistice şi a făcut mărturisiri despre impasul prin care a trecut anul trecut, în căsnicie, când apăruseră zvonuri legate de divorţ.

O celebră blondă de la noi: „O să-l părăsesc pe hodorog şi o să-mi iau unul tânăr!”

Paula Chirilă este căsătorită de mai bine de 10 ani cu scenaristul Marius Aciu. Cei doi o au împreună pe Clara.

O bună vreme tu şi soţul tău, Marius Aciu, aţi locuit separat, tu la Bucureşti şi el la Cluj. Anul trecut apăruseră în presă zvonuri legate de divorţ şi tu ai recunoscut că erau nişte probleme. Cum aţi reuşit să treceţi peste?

Când laşi orgoliul deoparte, mă refer la mine, şi te întrebi: ce e mai important în momentul ăsta? Orgoliul meu sau relaţia asta? Atunci răspunsul vine de la sine şi aduce rezolvarea problemei. Am considerat că e mai important ce am, că e uşor să strici şi foarte greu să construieşti o relaţie, care a fost întotdeauna bazată pe respect, pe dragoste, pe înţelegere. Poate în ochii mei au fost nişte greşeli şi apoi mi-am dat seama că nu sunt atât de mari. Hai să încercăm să găsim o soluţie, că e uşor să arăţi cu degetul şi să mă simt eu victima perfect nevinovată! Acum el stă la Bucureşti aici cu noi, totul este bine. (…) Problema unei relaţii la distanţă este că din momentele importante unul lipseşte. Şi mă refer şi la momentele frumoase şi la momentele de criză. Mie mi s-a părut nedrept la un moment dat să trag singură la o căruţă la care sunt semnaţi doi. Am zis că nu e corect, că eu mă vedeam trăgând singură la căruţa asta: copil, casă, masă, cumpărături, evenimente, fii drăguţă şi amabilă, fă şi emisiune, fii frumoasă, fii şi corectă, nu face de râs pe nimeni, iar în weekend „noi“ beneficiem de linişte şi pace, pupăm copilul şi am plecat la Cluj. Nu mi s-a părut fair play. S-au adunat şi am tot sperat că lucrurile se vor rezolva cândva, cumva. Dacă nu găseşti tu soluţia din interior nu vine nimeni să ţi-o rezolve. Am zis: Vino, că nu se mai poate aşa! I-am forţat sau nu mâna, am făcut sau nu bine, cert este că suntem pe un făgaş normal.

Foto Facebook