Vezi hotii sechestrati de Gigi Becali (Cancan)

Apropo.ro / 03.04.2009, 12:00
Vezi hotii sechestrati de Gigi Becali (Cancan)
Ziaristii de la Cancan au stat de vorba cu doi dintre barbatii ce sustin ca au fost sechestrati de Gigi Becali.

Ziaristii de la Cancan au stat de vorba cu doi dintre barbatii ce sustin ca au fost sechestrati de Gigi Becali.

In data de 26 ianuarie 2009, masina lui Gigi Becali, un Mercedes, a disparut din fata unui bar din Pipera.

In aceeasi seara, ea a fost recuperata. Potrivit politiei, mai multe persoane angajate de Gigi Becali i-au identificat pe suspecti, care umblau prin oras cu un alt Mercedes.
Doi dintre barbatii banuiti de furt au fost urmariti o vreme cu un Jeep prin oras, dupa care masina lor a fost izbita de Jeep si proiectata intr-un stalp.

Suspectii au iesit din masina si au incercat sa fuga. Politistii sustin ca unul dintre ei a fost impuscat insa in picior de oamenii lui Becali, s-a prabusit, dupa care ar fi fost bagat in portbagajul Jeepului. Speriat, celalalt pasager al Mercedesului s-a predat si a fost luat si el pe sus. Amandoi au fost dusi la un bar de langa sediul PNG din Pipera.

Intre timp, un al treilea barbat suspectat ca a participat si el la furt a fost sunat de cei capturati (la indicatiile oamenilor lui Gigi Becali) si chemat in Pipera.
A ajuns acolo cu Mercedesul sustras in aceeasi zi de la Gigi Becali, moment in care ar fi fost luat la bataie cu tonfele si bastoanele de cauciuc de catre Catalin Zmarandescu si alti bodyguarzi care lucreaza pentru omul de afaceri.

In paralel, incidentul a fost semnalat la 112 de catre un martor ocular, iar un echipaj de la Sectia 4 Politie s-a deplasat in zona, la intersectia bulevardului Nicolae Titulescu cu strada Dr. Felix.
La fata locului, politistii au gasit doar Mercedesul izbit in stalp, pete de sange si un tub de cartus. Nicio persoana insa.

Ulterior, politia a deschis o ancheta ca sa stabileasca ce s-a intamplat folosindu-se de numarul Mercedesului abandonat si de camerele de supraveghere ale unor institutii din zona.

Pana ieri, cand, in jurul orei 07.00, miliardarul Gigi Becali a fost scos din casa in papuci si halat, anchetatorii au tinut secret acest episod.

Mai multe detalii despre arestarea lui Gigi Becali, pe Infosport.ro.

Sursa foto: Cancan