Vezi o scena din „Weekend cu mama”, exclusiv pe Apropo.ro

Apropo.ro / 18.03.2009, 12:56
Vezi o scena din
Apropo.ro iti ofera o avanpremiera absoluta direct pe "micile ecrane" ale computerului personal.

Crezi ca ai talent de scenarist? Apropo.ro iti da ocazia sa il dovedesti.

Iti oferim in exclusivitate o scena integrala din lungmetrajul "Week-end cu mama" si, daca ghicesti continuarea, te trimitem sa vezi filmul.

Pentru prima data in Romania, Apropo.ro iti ofera o avanpremiera absoluta direct pe “micile ecrane” ale computerului personal.

Iti prezentam o scena care face parte din filmul "Week-end cu mama", un film de Stere Gulea, pe care il vei putea vedea pe marile ecrane din 20 martie.

Daca esti curios sa o vezi pe Adela Popescu in rolul unei adolescente dependente de narcotice si pe Medeea Marinescu, in rolul mamei care isi regaseste fiica la multi ani dupa ce a abandonat-o, acum ai ocazia.

Mai mult, daca ghicesti ce vor face personajele principale in urma acestei scene, poti castiga 5 invitatii duble pentru a vedea filmul la cinematrograf.

Daca esti curios sa vezi ce inseamna munca din spatele camerelor de filmat gasesti, tot pe site, making of-ul productiei alaturi de jurnalul de la filmari al Adelei Popescu.

Pe 20 martie, ora 19:00, poti urmari si transmisiunea live de la lansarea filmului "Week-end cu mama" de la CinemaPro. Pentru detalii, click aici!

Vrei sa castigi invitatii la film? Click aici.

Vezi secventa din film:

Â