Vezi „One mile of words”, noul videoclip al Paulei Seling (Video)

De: Gabriela Voicu / 05.10.2012, 13:00
Vezi
Dupa ce recent ne-a încântat cu două înregistrări live din Grecia, Paula Seling a lansat noul single "One mile of words".

Paula Seling a înregistrat în Grecia – 100% live – câteva piese în cadre naturale inedite, iar acum s-a întors în studio unde lucrează la alte melodii noi.

„One mile of words” este cea mai recentă piesă de studio a cântăreței, care beneficiază și de un videoclip realizat de soțul ei, Radu Bucura.

„One mile of words” este o piesa sensibilă, compusă de Paula și Pop Ioan Alexandru, care are propriul label, A.J. Production, și face parte din echipa de producători de la DeMoga Music.

Paula Seling – „One mile of words”

Artista a declarat pe site-ul ei, www.paulaseling.ro: „Mă simt bine făcând doar ce-mi place. E ca și cum aș fi redescoperit sonoritățile pe care le-am visat și pe care le-am adorat când abia învățam să cânt. Culmea, îmi face și mai mare plăcere să experimentez, să mă joc, să caut, să stau zile în șir în studio… și nu numai. Mă simt liberă să cânt. Din același film, zilele trecute am găsit un om talentat care mi-a arătat câteva piese de-ale lui. Se numește Pop Ioan Alexandru, cu el am scris o nouă piesă”.