Vezi „Pour It Up”, noul videoclip al Rihannei (Video)

De: Gabriela Voicu / 03.10.2013, 15:00
Vezi
"Pour It Up" este al treilea single extras de pe noul album al Rihannei, "Unapologetic". Recent a fost lansat videoclipul piesei, în care artista are o apariție incendiară.

„Pour It Up” este al treilea single extras de pe noul album al Rihannei, „Unapologetic”. Zilele trecute, cântăreața postase pe Instagram imagini de filmări, care ne-au dat de înțeles că Riri interpretează rolul unei dansatoare exotice. Clipul este, într-adevăr incendiar, în ton cu versurile melodiei în care artista vorbește despre bani și opulență. 

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Vestimentația excentrică și mișcările lascive sunt cuvintele care definesc videoclipul menit să pună pe jar și imaginația celui mai inocent bărbat.

Rihanna – „Pour It Up” (Explicit)

Rihanna lasă aproape totul la vedere. Ea poartă un sutien cu pietre prețioase, care ii acoperă doar sfârcurile, peruca alba, chiloti roșii, minusculi, si tocuri imense. 

Dansul la bară este „cireașa de pe tort”, dar mai bine vedeti mai sus despre ce e vorba. 

Clipul pentru „Pour It Up” începuse să fie filmat din luna mai a acestui an, sub regia lui Vince Haycock, care între timp s-a retras din proiect, invocând diferențele de creativitate dintre el și Rihanna.