Vezi trailerul ultimului film în care a jucat River Phoenix (Video)

De: Gabriela Voicu / 02.11.2012, 14:00
Vezi trailerul ultimului film în care a jucat River Phoenix (Video)
Ultimul film în care a jucat actorul american River Phoenix a fost finalizat după 19 ani de la moartea lui și va intra pe marile ecrane americane.

Miercuri, 31 octombrie, s-au împlinit 19 ani de când River Phoenix a murit în Los Angeles, din cauza unei supradoze de droguri. Actorul american era fratele mai mare al actorilor Rain, Joaquin și Summer Phoenix.

River Phoenix, care avea 23 de ani când s-a prăbușit în fața clubului Viper Room pe 31 octombrie 1993, sosise de câteva zile în Los Angeles, din Utah, unde filma pentru „Dark Blood”, iar atunci producătorii mai aveau nevoie de doar 11 zile pentru a încheia filmările. Recent, după 19 ani de la moartea actorului, pelicula a fost finalizată și va intra pe marile ecrane americane.

„Dark Blood” (trailer)

Regizorul danez George Sluizer a umplut golurile din intriga filmului cu o serie de dublaje de voce și l-a prezentat deja la Netherlands Film Festival 2012.

În „Dark Blood”, River Phoenix interpretează rolul unui bărbat tânăr și văduv, Boy, care trăiește în deșert, în apropiere de o zonă în care au loc teste nucleare.

River Phoenix a primit o nominalizare la Oscar în 1989, pentru rolul din filmul „Running On Empty”, regizat de Sidney Lumet. A mai jucat în „Dogfight” (1991), „Sneakers” (1992) și „The Thing Called Love” (1993). înainte de a murit River Phoenix semnase deja pentru a juca în „Interviu cu un vampir”.

Citește mai multe despre ultimul film în care a jucat River Phoenix, pe Gândul.info