Viaţa bate filmul! Vedetă de la noi, sechestrată de soacră şi obligată să se mărite cu fratele soţului ei decedat

Apropo.ro / 05.07.2018, 11:21
Viaţa bate filmul! Vedetă de la noi, sechestrată de soacră şi obligată să se mărite cu fratele soţului ei decedat
Ferial El Amin, cunoscută drept Pamela, este dansatoare exotică şi are o viaţă ce pare desprinsă dintr-un film: a devenit mamă la 16 ani şi a rămas văduvă la 24. Ea vine astăzi, de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”, emisiunea prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, pentru a-şi împărtăşi povestea incredibilă de viaţă.

Pamela s-a căsătorit prima dată la 16 ani cu un bărbat libanez, ea însăşi provenind dintr-o mamă româncă şi un tată libanez. La scurt timp a divorţat de primul soţ şi a decis să îşi crească băiatul singură.  Şi-a adus copilul în România,  la mama ei,  timp în care ea făcea naveta între Liban şi România, pentru că la vremea aceea avea spectacole în care dansa la diverse evenimente, în Liban fiind deja o dansatoare de renume.

In România, Pamela a devenit cunoscută în momentul în care i-a murit cel de-al doilea soţ. La scurt timp după decesul bărbatului, mama acestuia a ”sechestrat-o” pe Pamela în casă, insistând să se căsătorească cu fratele decedatului.

„Cel de-al doilea soţ mi-a murit în braţe, la o vârstă foarte fragedă, a făcut infarct. 6 luni de zile am dormit la mormântul lui. Eram însărcinată cu el, iar socrii mei ar fi vrut să mă căsătoresc cu fratele lui, după moartea lui Ali. Nu am acceptat şi am fugit de la ei de acasă, apoi am pierdut copilul. Eu şi soţul meu am avut o poveste ciudată. Ne-am cunoscut, în 8 zile ne-am căsătorit, în 8 zile m-am mutat la el acasă şi la 8 luni a murit”, povesteşte Pamela.

În tot acest timp, ea nu vorbise cu mama sa din România pentru că nu îi dădea soacra voie. Mama sa intrase în panică atât de tare încât a apelat la televiziuni că să o găsească pe fiica sa de care nu mai ştia nimic. Ajunsă înapoi în ţară, ea a început să fie cunoscută şi chemată să danseze din ce în ce mai des la evenimente. La câţiva ani după ce i-a murit cel de-al doilea soţ, cel mai mare necaz din viaţa ei avea să apară: moartea mamei sale. Pamela a rămas cu un copil de crescut, fără sprijin, nu a mai putut să danseze din cauza doliului, s-a retras din lumea în care se învârtea şi a intrat într-o depresie severă.

Despre întreaga poveste de viaţă a Pamelei şi felul cum a reuşit să treacă peste depresie şi să-şi crească fiul, telespectatorii vor afla astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1.
Tot în cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii ”Totul pentru dragoste” prezentată de Mirela Vaida, telespectatorii vor afla şi povestea Ninei Rus, cea care s-a făcut cunoscută în emisiunea „Chefi la cuţite” şi care are o viaţă demnă de un roman. Şi ea tot la vârsta de 16 s-a căsătorit, însă destinul ei a fost complet diferit.