Viață ca în filme: Pamela Anderson s-a căsătorit cu bodyguard-ul ei

De: Ana Obretin / 28.01.2021, 10:44
Viață ca în filme: Pamela Anderson s-a căsătorit cu bodyguard-ul ei

Actrița canadiană Pamela Anderson și garda ei de corp, Dan Hayhurst, s-au căsătorit în ajunul Crăciunului, iar ceremonia a avut loc în locuința ei din Vancouver.

„M-am căsătorit la reședința pe care am cumpărat-o de la bunicii mei acum 25 de ani, aici s-au căsătorit și părinții mei și sunt încă împreună. Simt că cercul este complet”, a declarat aceasta pentru Daily Mail.

Vestea vine la mai puțin de un an după ce actrița în vârstă de 53 de ani ar fi fost căsătorită cu un mogul din industria cinematografiei, Jon Peters, timp de 12 zile, fapt pe care l-a contestat ulterior, într-un interviu acordat The New York Times: „Nu ne-am căsătorit. Nu … sunt o romantică. Cred că sunt o țintă ușoară. Și cred că oamenii trăiesc doar cu frică … Nu știu despre ce era vorba, dar cred că frica a jucat un rol în asta”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heather Ross (@naturaleclectic)

Actriță și fotomodel, Pamela Anderson este cunoscută pentru roluri în producții ca „Meșterul casei”, „Baywatch” și „V.I.P”. Este modelul care a avut cele mai multe apariții pe coperta revistei pentru adulți Playboy. Ea a mai fost căsătorită cu jucătorul de poker profesionist Rick Solomon de două ori, o dată în perioada 2007-2008 și o dată în 2014-2015. Anderson a fost căsătorită și cu muzicianul Kid Rock în 2006-2007. Prima ei căsătorie a fost cu Tommy Lee, membru al trupei Mötley Crüe, în 1995. Cei doi au avut doi copii împreună și au divorțat în 1998. 

CITEȘTE ȘI: Pamela Anderson, declaraţie şocantă! Actriţa nu se consideră o femeie frumoasă

Foto: Profimedia Images