Viata de om casatorit…ciudata!

Apropo.ro / 19.07.2007, 13:52
Viata de om casatorit...ciudata!
Tony Parker, sotul actritei Eva Longoria, s-a confesat spunand ca el gaseste viata de om casatorit putin ciudata. Starul, ce s-a casatorit cu frumoasa Eva pe 7.07.2007, recunoaste ca nu este obisnuit sa poarte verigheta. "Este ciudat...foarte ciudat...nu sunt


Tony Parker, sotul actritei Eva Longoria, s-a confesat spunand ca el gaseste viata de om casatorit putin ciudata.

Starul, ce s-a casatorit cu frumoasa Eva pe 7.07.2007, recunoaste ca nu este obisnuit sa poarte verigheta. „Este ciudat…foarte ciudat…nu sunt obisnuit sa port inele…nu port in general”, relateaza celebritywonder.com.

Totusi, singurul inel pe care l-a purtat vreodata este inelul campionatului NBA si asta de vreo doua-trei ori. Crede insa ca se va obisnui in timp cu ideea.

Tony, 25 de ani, se teme sa nu care cumva sa-l piarda in timpul vreunui meci de bascket. Asta ca urmare a faptului ca unor colegi de echipa li s-a intamplat sa-si piarda verighetele.

In ciuda acetui lucru Parker crede ca este „binecuvantat” ca o are pe Longoria ca sotie.

Dupa o minunata luna de miere petrecuta in Caraibe, Eva s-a intors la filmarile pentru „Neveste disperate” si o noua serie, iar Tony si-a reluat antrenamentele alturi de colegii de echipa.

Carmen Ulian