Viaţa de regizor între evenimente şi producţia video

Apropo.ro / 04.06.2018, 14:00
Viaţa de regizor între evenimente şi producţia video
Alexe Bogdan, regizorul artistic şi producătorul evenimentului „Noaptea Muzeelor care a avut loc pe 19 mai, de la ora 18.00, eveniment cu un real succes ca in fiecare an adunand zeci de mii de persoane iubitoare de cultura si educatie, in curand va implini frumoasa varsta de 34 de ani pe data de 27.05.2018.

Desi fiind atat de tanar si plin de idei cat mai indraznete atat in parte de productie video cat si de la cele mai mici pana la cele mai mari evenimente, regizorul Alexe Bogdan a realizat de-a lungul anilor o serie impresionanta de proiecte si  productii video. Avand o experienta vasta  in domeniu,dar si impulsionat de pasiunea sa pentru film, declarand mereu ca cea mai mare realizare a lui este faptul că a reuşit să aduca în România şi să implementeze un proiect pilot care se adresează copiilor talentaţi şi, după mulţi ani de muncă, să reuşeasca  să-l faca cunoscut peste graniţele tării. De asemena tanarul regizor mereu vorbeste cu drag despre proiectul sau de suflet ca fiind “Tabara de Film” ,un proiect artistic pentru copii şi adolescenţi, derulat în timpul vacanţei şcolare de vară. Pe durata taberei, copiii şi adolescenţii selectionaţi vor participa în calitate de actori la realizarea unui film de lung metraj!

Avand deja in portofoliul tau filme regizate de lung si scurt metraj, acesta se declara multumit si fericit  specificand ca viaţa este ca un film, de multe ori jucat bine, alteori prost, în care întotdeauna noi avem rolul principal, dar niciodata regia nu ne apartine.