Viaţă de vis! Anca Lungu, primele declaraţii despre mutarea la Nisa- FOTO

Apropo.ro / 04.06.2018, 11:35
Viaţă de vis!  Anca Lungu, primele declaraţii despre mutarea la Nisa- FOTO
Prezentatoarea Antenei 1 Anca Lungu a demisionat pentru că urmează să devină pentru a doua oară mămică, sarcină pe care a ţinut-o secretă. Vedeta a divorţat vara trecută de Ştefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea, cu care are o fetiţă în vârstă de aproape 4 ani şi va deveni mămică pentru a doua oară cu noul ei iubit.

Cel care urmează să-I devină soţ acesteia este un milionarcu afaceri în domeniul cosmeticelor, Harry Arampatzis.

Prezentatoarea, în vârstă de 32 de ani, a povestit despre viaţa de care se bucură la Nisa, în Franţa, şi şi-a descris noua viaţă de cuplu, alături de iubitul ei grec. Anca locuieşte împreună cu Harry şi cu fetiţa din mariajul cu Ştefan Lungu, Natalia, de aproape două luni, într-unul dintre cele mai frumoase oraşe de pe Coasta de Azur, Nisa.

„Am luat decizia fără să clipesc şi sunt norocoasă că nu am fost nevoită să aleg între carieră şi familie. Cariera mea de jurnalist continuă la Nisa. (..) Este, de asemenea, partea cea mai interesantă şi mai plină de satisfacţii din punctul meu de vedere. Pentru moment, trăiesc într-o atmosferă continuă de vacanţă. Este pentru prima dată în ultimii 15 ani când am parte de o astfel de perioadă. Mă bucur de ultimele săptămâni de sarcină, de vremea blândă, de mare şi de fiica mea, Natalia, cu care nu am mai petrecut atât de mult timp de când era bebeluş. Timpul este diferit atunci când trăieşti în acest fel”, a declarat Anca pentru viva.ro.

„Mă simt pregătită, deşi a fost una dintre cele mai mari surprize din viaţa noastră, a amândurora. A fost o sarcină uşoară şi fără probleme până acum. Totul s-a întâmplat atât de rapid şi natural, încât cred că noul suflet pe care îl aşteptăm e un plan al destinului care ne-a ales pe noi să-i fim părinţi”

Anca Lungu a mai fost căsătorită de două ori, cu şeful staţiei locale de televiziune din Suceava la care lucra la vârsta de 20 de ani, iar apoi cu Ştefan Lungu.

După patru ani de căsnicie, Anca şi Ştefan Lungu au decis să meargă pe drumuri separate şi au divorţat în urmă cu câteva luni. Cei doi şi-au spus adio în mare secret, la notar şi au refuzat să facă vreo declaraţie cu privire la acest subiect.