Viaţa după divorţ. Mihaela Borcea rupe tăcerea: „Am neglijat sănătatea”

De: Cristiana Trifu / 06.11.2017, 12:16
Viaţa după divorţ. Mihaela Borcea rupe tăcerea:
Mihaela Borcea, una dintre fostele neveste ale lui Cristi Borcea, şi-a deschis sufletul în cadrul unui interviu pentru o emisiune de televiziune.

Divorţul de Cristi Borcea a afectat-o teribil, dar a ales să îşi dedice viaţa afacerilor şi copiilor ei din căsnicia cu fostul şef al lui Dinamo. 22 de ani au stat împreună iar Cristi şi Mihaela sunt părinţii a trei copii: Patrick (18 ani) şi gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (13 ani),

„Cel mai important lucru şi cel mai important dar e sănătatea. Datorită unor priorităţi, am neglijat sănătatea. Copiii sunt cel mai frumos moment, tind spre perfecţiune şi zic că am reuşit până acum să-i duc pe un drum bun. Un moment greu a fost momentul divorţului. Eu şi Cristi formăm în continuare o echipă şi se vede acest lucru şi toate lucrurile sunt bine. El e a fost cel care a creat toate aceste proiecte şi eu le-am dus mai departe. Au fost multe momente grele, dar a doua zi o luam de la capăt. Am luat-o de multe ori de la capăt. Patrick e foarte bine, e sănătos, arată bine, frumos, e baiatul mamei şi al tatălui. Despre iubită vorbeşte cu tata, dar mi-aş fi dorit să vorbească şi cu mine. Melissa nu a avut până acum nicio tentativă de genul ăsta (n.r. să aibă iubit)”, a spus Mihaela Borcea într-o emisiune TV.