„Viata e frumoasa” la Opereta

Apropo.ro / 18.11.2008, 14:32
In perioada 14-27 noiembrie se desfasoara prima editie a Festivalului International "Viata e Frumoasa"

In perioada 14-27 noiembrie se desfasoara prima editie a Festivalului International al Artelor Spectacolului Muzical “Viata e frumoasa”.

Festivalul International al Artelor Spectacolului Muzical, "Viata e frumoasa", este primul de acest gen din Romania.

Misiunea festivalului este aceea de a contribui semnficativ la conservarea si dezvoltarea genului operetei in special si al artelor spectacolului muzical, in general, in Romania si in reprezentarea lor peste hotare.

Viata e Frumoasa

"Viata e frumoasa" va intampina in aceasta luna Europa de est si sud-est prin intermediul institutiilor muzicale participante din: Ungaria, Ucraina, Rusia, Cehia, Serbia si Romania.  Fiecare va participa cu un spectacol reprezentativ pentru scena artelor muzicale din tara sa.

Festivalul va prezenta un spectacol de opereta sau muzical pe zi. Pe langa acestea vor mai avea loc evenimente ca: lansari de carte, lansari de CD-uri, seminarii si mese rotunde, expozitii, concerte, spectacole de dans sau teatru-dans.

Principalul loc de desfasurare al spectacolelor este sala Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", dar festivalul va beneficia si de alte spatii atat conventionale cat si neconventionale.

Festivalul va fi incheiat de concertul trupei Gotan Project, care va avea loc pe data de 27 noiembrie, incepand cu ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti.

Preturile biletelor:

Categoria VIP: 210 RON
Categoria I: 105 RON
Categoria II: 84 RON
Categoria III: 42 RON

Imagini: Cosmin Bararu, Video: Catalin Sanda, Montaj: Andrei Dinu

COMEDIA ELECTORALA ESTE DOAR LA APROPO.RO! CLICK AICI

COMEDIA ELECTORALA