Viaţa lui Beyonce, inclusă în prima biografie a artistei

De: Cătălina Matei / 29.10.2014, 10:13
Viaţa lui Beyonce, inclusă în prima biografie a artistei
Prima biografie a cântăreţei americane Beyonce Knowles va fi publicată în Statele Unite în toamna anului 2015, de editura Grand Central Books, iar autorul cărţii neautorizate de vedeta americană este J. Randy Taraborrelli, care a mai scris astfel de volume despre Michael Jackson şi Madonna.

Potrivit hollywoodreporter.com, biografia neautorizată va „explora toate aspectele vieţii lui Beyonce”, inclusiv concertele acesteia din timpul copilăriei, perioada petrecută ca membră a trupei Destiny’s Child, cariera solo şi căsnicia cu rapperul Jay-Z.

Cartea va fi scrisă de J. Randy Taraborrelli, autor al mai multor volume despre celebrităţi, printre care se află Madonna, Michael Jackson şi familia Hilton. Autorul spune că biografia neautorizată se va baza pe cercetarea aprofundată şi pe interviuri cu oameni „care i-au marcat viaţa şi cariera profesională” vedetei americane, informează Mediafax.

„Beyonce are o viaţă incredibilă şi plină de inspiraţie pentru ceilalţi. Ştiu că cititorii vor fi foarte încântaţi să-i citească povestea”, a declarat Taraborrelli.

Foto: Hepta

Cântăreaţa, în vârstă de 33 de ani, a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990, în calitate de membră a trupei Destiny’s Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny’s Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat „Dangerously in Love”.

Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee – trei ca membră a grupului Destiny’s Child şi alte 14 în calitate de artistă solo. Beyonce a jucat şi în filme, precum „Austin Powers – Goldmember” (2002), „Pantera roz” (2006), „Dreamgirls” (2006) şi „Cadillac Records” (2008).

Din 2008, este căsătorită cu Jay-Z, unul dintre cei mai importanţi producători din industria muzicii hip-hop, iar împreună au o fiică pe nume Blue Ivy. Împreună formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari.