Viața prostituatelor nigeriene care lucrează în Italia (Poze)

Apropo.ro / 13.02.2012, 14:00
Mai multe fete nigeriene au luat drumul Italiei, unde se prostituează pentru a câștiga un ban. Condițiile în care lucrează, însă, se află sub limita decenței.

În imaginile următoare apar câteva fete, originare din Nigeria, fără prejudecăți, care au părăsit țara natală, în speranța îmbogațirii în străinătate.

GALERIE FOTO

prostituata

În așteptarea clienților…

Astfel, fetele, de toate vârstele, au plecat în Italia unde oferă barbaților servicii sexuale contra cost… Mai pe scurt, putem spune că se prostituează.

Banii puțini câștigați aici îi trimit acasă, în Africa, pentru ca familiile lor sărace să aibă cu ce trăi, de pe o zi pe alta.

prostituata

Puțină odihnă nu strică niciodată

Viața lor este dură și deloc liniștită, mai ales că au acceptat sa lucreze în cele mai mizere condiții care pot exista. Nigerienele își vând trupul în aer liber, nu au nici măcar un acoperiș deasupra capului pentru a se feri de ochii indiscreți.

Totul se desfășoară în câmp, în locuri amenajate simplu cu o saltea, un scaun, cartoane sau o pătură. Nu există apă, pentru un minim necesar de igienă.

prostituata

La locul de muncă…

Fetele și clienții fac sex alaturi de munți de gunoaie, unde se pot observa prezervativele folosite și aruncate. Măcar atât, că se protejează. Gunoaiele stătute fac aerul irespirabil în zonă, însă există clienți care nu se tem că s-ar putea îmbolnăvi, aceștia fiind cei care le aduc fetelor „o pâine” pe zi.