Viata si cariera lui Steven Tyler, transpuse in pelicula

Apropo.ro / 19.10.2011, 09:29
Viata si cariera lui Steven Tyler, transpuse in pelicula
Steven Tyler va avea un film ce va reda viata si cariera sa, presarate cu multe amanunte picante din viata artistului. Pelicula se afla in pregatiri la Hollywood.

Steven Tyler, al carui volum de memorii, intitulat „Does The Noise In My Head Bother You?„, a fost publicat in luna mai, a dezvaluit faptul ca drepturile de ecranizare pentru aceasta biografie au fost achizitionate de compania de productie cinematografica detinuta de cineastul Ron Howard, regizorul unor filme celebre, precum „Codul lui Da Vinci” si „O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind”, citat de site-ul revistei News Musical Express.

„Se va face ori imediat dupa ce voi muri, ori in timpul vietii mele. Din moment ce Ron Howard mi-a cumparat cartea, compania lui de productie va dori sa faca un film din ea”, a declarat rockerul american pentru revista Women’s Wear Daily.

Volumul, publicat in luna mai, dezvaluie si faptul ca rockerul american a experimentat in tinerete sexul cu un alt barbat, insa a facut acest lucru o singura data, deoarece nu i-a placut.

Citeste mai multe detalii despre biografia lui Steven Tyler, pe Mediafax