Vica Blochina: ,,A fost foarte greu să renunţ la viaţa mea”

De: Cristiana Trifu / 05.02.2018, 14:20
Vica Blochina: ,,A fost foarte greu să renunţ la viaţa mea
Mai este doar o săptămâna până la premiera celui mai dur reality show, Asia Express, care va debuta pe 12 februarie la Antena 1 de la ora 20:00, iar vedetele sunt nerăbdătoare să revadă ,,experienţa vieţii lor” derulată pe micile ecrane. Cei 5000 de kilometri parcurşi, locurile inedite pe care le-au văzut sunt o amintire frumoasă, care nu şterg însă zilele în care nu au găsit cazare, sau o masă caldă. Vica Blochina, coechipiera Danielei Crudu, mărturiseşte că i-a fost foarte greu să renunţe la viaţa de acasă pentru o aventură care a provocat-o cel mai mult din punct de vedere psihic.

Vica a găsit în Daniela o coechipieră de nădejde, iar greutăţile pe care le-au întâmpinat în timpul filmărilor nu au făcut decât să le apropie: ,,Nu pot să îmi imaginez o coechipieră mai bună decât Daniela. Normal că ne-a fost foarte greu, dar am trecut peste orice impas împreună. Experienţa asta ne-a unit şi mai mult, o consider parte din familia mea.”. Vedeta mărturiseşte că a rămas fascinată de tot ceea ce a văzut, deşi modul autentic în care au experimentat Asia i-a dezvăluit şi partea mai puţin frumoasă a unei culturi extrem de diferite: ,,Sărăcie, mizerie şi viaţă grea. Cu toate acestea, Asia Express a fost o experienţă unică în care pot să zic că m-am cunoscut pe mine mai bine şi am învăţat să apreciez mai mult lucrurile mici din viaţa mea.”  Întrebată despre cel mai greu moment din competiţie, Vica a vorbit despre ,,ciudaţeniile gastronomice” ale locurilor în care au ajuns şi despre faptul că mâncarea a fost pe tot parcursul show-ului o coordonată incertă: ,,Sincer, nu prea am mâncat. Să spunem că aşa zisele “delicatese” precum gândacii, şobolanii sau viermii nu au fost tocmai pe gustul meu.”. Cu toate acestea, distanţa faţă de cei dragi şi-a spus şi ea cuvântul, iar testele psihice şi fizice prin care echipele treceau în fiecare zi nu făceau decât să accentueze dorul de casă: ,,Cel mai mult mi-a lipsit băieţelul meu, Edan. Consider că luna în care am lipsit ne-a apropiat şi mai mult.”

Vica Blochina a participat în cel mai dur reality show, Asia Express, pe care îl consideră ,,cea mai tare provocare”, iar după 4 ţări, 5000 de kilometri parcurşi declară că alături de echipele din show a trăit ,,o experienţă unică, pe care este sigură că nu o va întâlni prea curând.”
Asia Express duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producţie, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinaţia finală. Ţine doar de ei şi de abilitătile lor să îşi găsească transport, cazare şi mâncare, având la dispoziţie un singur euro pe zi. Premiera Asia Express va avea loc pe 12 februarie, de la ora 20:00, pe Antena 1.