Vica Blochina, mărturisire sfâşietoare despre idila cu Victor Piţurcă: „Am regretat că am făcut copilul”

De: Cristiana Trifu / 29.01.2018, 15:25
Vica Blochina, mărturisire sfâşietoare despre idila cu Victor Piţurcă: „Am regretat că am făcut copilul”
Vica Blochina s-a făcut remarcată în peisajul mioritic prin prisma lui Victor Piţurcă. Cei doi au avut o idilă, iar în urma relaţiei amoroase a rezultat un băieţel, pe care sportivul nu a vrut multă vreme să îl recunoască.

Vedeta a mărturisit că a trecut prin momente grele. Fosta balerină s-a luptat prin tribunale pentru a-l forţa pe tatăl fiului său să îşi recunoască copilul.

„Nu ştiam unde plec. Eu voiam să plec în Italia şi mă gândeam cum o să găsesec un prinţ bogat. Am ajuns în România la un bar cunoscut din Capitală. Am fost şi în Cipru unde am făcut facultatea, dar m-am întors în România. Am cunoscut multă lume bună şi pe tatăl copilului meu. A fost un cerc de prieteni, el era prieten cu Giovanni, care era împreună cu o prietenă a mea. Am făcut copilul după o relaţie de 16 ani. Dacă aş da timpul înapoi, mi-aş face altfel viaţa. Cel mai greu moment a fost când a trebuit să facem test de paternitate şi el nu-l văzuse de un an pe copil. Băiatul a fugit spre Piţi şi el nu l-a băgat în seamă, iar copilul l-a întrebat «Tată, tu m-ai uitat?». Atunci am regretat că am făcut copilul cu omul acela. Din momentul acela cred că s-a simţit foarte prost şi relaţia lor s-a îmbunătăţit”, a declarat Vica Blochina.

O vedetă de la noi, scandalos de sexy! Imaginile senzuale pe care trebuie să le vezi!

Decizie radicală! O blondă celebră de la noi, în lacrimi la tv: “Mă urăsc! Sunt obsedată!”

O blondă celebră de la noi: „Îmi place tot, fac orice în pat… nu am limită”