Victima unei femei cu moravuri usoare

Apropo.ro / 15.04.2008, 17:03
Victima unei femei cu moravuri usoare
Fiecare isi alege meseria in viata. Prea putini insa, au si cu se lauda. Niciuna care nu are o meserie onorabila, nu va veni...

Fiecare isi alege meseria in viata. Prea putini insa, au si cu se lauda. Niciuna care nu are o meserie onorabila, nu va veni la la tine sa iti spuna ce face. Iti trebuie un miros fin pentru asta. Unde mai pui si ca sunt multe fete frumoase care o practica.

La un pahar cu discutii, un tip care era nou in cercul nostru de prieteni, ne-a povestit cum a ajuns sa aiba o relatie cu o tipa pe care a intalnit-o pe net. Dupa indelungi discutii, au ajuns sa se intalneasca si sa isi povesteasca fiecare cate in luna si stele. Fiecare cu gradul de sinceritate in discutii. Tipul nu a patruns adanc in discutiile privind viata tipei. Modul ei de prezentare nu arata nimic nelalocul lui, ba din contra. Era o tipa cu acel vino-n-coa’ care nu te lasa in pace.

Curios pentru prietenul nostru a fost faptul ca in seara in care s-au intalnit si au facut o promenada prin parc, tipa a si sarit pe el. In ce sens? In sensul ca s-a repezit la pantaloni sa-i deschida. Din prima seara…asa ca o tipa linistita? Poate era abstinenta. Tipul nu ca s-ar fi speriat, insa nu era chiar locul in care sa se desfasoare prima experienta sexuala a lor. Nimeni nu s-a suparat, iar relatia a continuat fara tipete sau regrete (fara regrete?).

Urmatoarea intalnire a fost una mai strong, in sensul ca s-a mai inaintat cu tupeul in relatie. Se cunoastea destul ca ea isi doreste trupul lui pentru placere si satisfactie. Nu a dat dovada ca este materialista, avida dupa bani si situatie. Lui i-a placut asta, avand in vedere cate fete rele infometate sunt in jur.

In toate discutiile lor, ea a evitat sa vorbeasca despre ea in detaliu. Ce a vorbit cu el, erau lucruri generale. Asa ca, de unde sa stie cu ce se ocupa, daca a mai fost casatorita, unde sta…

prostituata Revenind la cea de-a doua intalnire, cei doi s-au intalnit si, cu toate ca ea locuia singura, au inchiriat o camera de hotel. Dezinhibare totala, culmea placerii, fantezii in practica, toate s-au intamplat intre peretii camerei.

Tipa este tanara, are cam 21 de ani, are bani, are masina, nu duce lipsa de prea multe. Nu cere explicatii, dar nici nu da. Spune ca are o viata controversata. Ce a incantat-o pe ea la el? Ca nu a pus niciun fel de conditii, nu a pus intrebari indiscrete, nu a insistat cu nimic.

De ce poate fi considerat o mica victima? Pai, cine a platit camera de hotel? Cine a platit mesele la restaurant? Cine a fost rasfatata? Cine nu a mai vrut sa faca sex oral, dar sa i se faca? Cine tine mister peste situatie? Cine nu vorbeste doar de banalitati? Cine se ascunde cu viata ei?

Cate nu sunt care nu o fac pe bani, dar prefera sa se simta bine altfel, fara a intra intr-o relatie permanenta? Cum numesti aceasta persoana? Tot ce conteaza este ca tipul s-a simtit bine alaturi de ea, nu isi doreste sa afle mai multe, a facut-o cu prezervativ, se mai intalneste din cand in cand cu ea, insa a observat ca nu este chiar fata crescuta la manastire. Atat timp cat nu-i face rau, nu-l fura, este ca o aventura repetata. Fiecare primeste ce are nevoie: ea, putin rafat, el, un orgasm nemaipomenit. La acest capitol fata se pricepe, nu are ce sa comenteze.

Victime suntem, poate, cu totii ale cuiva sau ale unor situatii, conteaza sa deschidem ochii la timp. Si, cat timp castigi mai mult decat pierzi…conteaza. Baietii care intalnesc asemenea fete sa caste ochii si nu buzunarele, ele sunt constiente ca trebuie sa plateasca intr-un fel…anume, ce primesc. Sa fie cu capul pe umeri si sa nu se entuziasmeze de orice vrabiuta li se aseaza pe…mana.