Victor Becali: Chivu va semna pe un salariu de 6 milioane

Apropo.ro / 25.06.2007, 10:02
Victor Becali: Chivu va semna pe un salariu de 6 milioane
Agentul FIFA Victor Becali a declarat, duminica, la sport.ro, ca daca fundașul Cristian Chivu va pleca de la AS Roma, salariul pe care îl va primi la noua sa echipa va fi de aproximativ 6 milioane de euro. Becali a menționat ca ofertele vehiculate în presa internaționala,

Agentul FIFA Victor Becali a declarat, duminica, la sport.ro, ca daca fundașul Cristian Chivu va pleca de la AS Roma, salariul pe care îl va primi la noua sa echipa va fi de aproximativ 6 milioane de euro.

Becali a menționat ca ofertele vehiculate în presa internaționala, de 4,2 milioane de euro salariu anual la Internazionale Milano și 3,5 milioane de euro la Barcelona sunt „departe de adevar”. „Ofertele sunt mult mai mari, sunt departe de adevar. Cristi Chivu este un fotbalist valoros, ce daca este fundaș? Cristi Chivu probabil va semna pe 6 milioane, 5,8 milioane, vom vedea. Nu avem nicio graba. Chivu mai are un an de contract și echipa care vrea sa-l ia trebuie sa-i ofere acest contract”, a subliniat impresarul.

Victor Becali a menționat ca mai multe noutați privind un eventual transfer al lui Chivu la Inter Milano sau Barcelona vor aparea în zilele urmatoare. „Deocamdata Cristi Chivu este la Roma. Nici la Barcelona, nici la Inter. Nu exista nicio semnatura a jucatorului pentru vreun club. Ce se va întâmpla cu Chivu vom ști mâine, poimâine… Nu ma intereseaza daca cluburile s-au înțeles. Pentru noi, pot sa se înțeleaga și de o mie de ori, n-are nicio relevanța pâna când nu semnam și noi”, a punctat Victor Becali.

În aceasta vara, numele lui Cristian Chivu a fost asociat cu cluburile Inter Milano și FC Barcelona, la un moment dat fiind vehiculat și un interes din partea celor de la Real Madrid. Presa italiana l-a dat inițial ca și transferat la Inter, notând chiar ca internaționalul român ar fi ajuns la un acord cu gruparea milaneza, unde ar fi urmat sa sa primeasca un salariu de peste 4 milioane de euro, timp de 4 ani. Ulterior, au aparut informații potrivit carora o oferta înaintata de Barcelona ar fi dus la întreruperea negocierilor dintre Chivu și Inter, iar în ultimele zile Barcelona pare a fi în pole-position pentru a-l achiziționa pe fundașul român.

Cristian Chivu mai are un an de contract cu AS Roma, și a refuzat, recent, sa-și prelungeasca acordul cu gruparea italiana.

Mediafax