Victor Becali: Stefan Radu nu are valoarea lui Chivu

Apropo.ro / 29.01.2008, 10:22
Victor Becali: Stefan Radu nu are valoarea lui Chivu
Victor Becali spune ca Stefan Radu este un fundas bun, dar nu are inca valoarea lui Cristian Chivu

Victor Becali spune ca Stefan Radu este un fundas bun, dar nu are inca valoarea lui Cristian Chivu, aparatorul formatiei Internazionale Milano.

"Radu este bine cotat la noi in tara, dar nu putem spune ca are valoarea lui Chivu. Cand avea varsta lui Radu, Chivu deja juca de trei ani la Ajax. Stefan Radu poate creste in campionatul italian, iar fotbalul ne poate rezerva surprize placute", a spus Becali.

Impresarul roman a afirmat ca afacerea s-a incheiat cu bine pentru toata lumea, dar nu a vrut sa detalieze. "Stiam ca Lotito (n.r. – presedintele clubului Lazio Roma, Claudio Lotito) este un tip care nu cedeaza usor, dar aflasem ca il vrea pe Radu urgent. Afacerea s-a incheiat cu bine pentru toata lumea", a precizat Becali.

Victor Becali a declarat ca este sigur ca Stefan Radu isi va incheia cariera in Italia, deoarece este un tip cu capul pe umeri. "Radu este un tanar cu capul pe umeri. Sunt sigur de faptul ca isi va incheia cariera in Italia. Este un jucator cu o personalitate puternica si este adecvat pentru campionatul Italiei. Are tehnica si mult potential. Sper ca antrenorul Delio Rossi sa stie sa-l foloseasca", a spus Becali.

Impresarul roman a afirmat ca Radu si Chivu se aseamana la caracter. "Chivu si Radu au un caracter similar. Amandoi sunt cu picioarele pe pamant, o caracteristica importanta pentru un fotbalist profesionist. Stiu ca Radu il admira mult pe Chivu si cu siguranta la urmatoarea convocare la nationala cei doi vor vorbi despre Italia si despre Roma", a precizat Becali.