Victor Hanescu si Simona Halep, eliminati in primul tur la Australian Open

Apropo.ro / 16.01.2012, 11:14
Victor Hanescu si Simona Halep, eliminati in primul tur la Australian Open
Victor Hanescu a ratat calificarea in turul doi al primului turneu la Australian Open, in fata lui Tobias Kamke, iar Simona Halep a pierdut meciul in fata Paulei Ormaechea.

Tenismanul Victor Hanescu (numarul 90 mondial) a ratat, luni, calificarea in turul doi al primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, fiind invins in runda inaugurala, scor 6-2, 6-1, 6-2, de germanul Tobias Kamke, locul 98 ATP, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Pentru participarea in primul tur, Hanescu a obtinut un cec de 20.000 de dolari.

Jucatoarea de tenis Simona Halep a ratat, luni, calificarea in turul doi al primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, fiind invinsa in runda inaugurala, cu scorul de 6-1, 3-6, 7-5, de argentinianca Paula Ormaechea, venita din calificari.

Romanca aflata pe locul 50 in clasamentul WTA a pierdut in fata argentiniencei de pe locul 189 mondial in doua ore si 20 de minute. Pentru participarea in primul tur, Simona Halep a obtinut un cec de 20.000 de dolari.

Luni, Monica Niculescu, cap de serie numarul 31 pe tabloul feminin, o va intalni in primul tur pe sportiva franceza Alize Cornet.