Victor Pițurcă încă nu recunoaște copilul făcut cu amanta

De: Mia Nicolescu / 09.02.2013, 11:00
Amanta lui Victor Pițurcă, Vica Blochina, este hematp din nou în instanță, selecționerul refuzând să creadă că Edan este băiatul lui.

Victor Pițurcă și Vica Blochina au avut o relație timp de 16 ani, însă dragostea s-a transformat în ură și a dus la război fără final. Motivul? Edan, băiețelul de 6 ani al cupulului, pe care selecționerul nu vrea nici în ruptul capului să îl recunoască.

Click aici pentru prognoza meteo pe mai multe zileVremea pe apropo

După ce la prima instanță, decizia judecătorilor l-a obligat pe Pițurcă să-l recunoască drept fiu pe Edan și să-i plătească pensie alimentară în jur de 9.000 de euro lunar, acum antrenorul a ieșit la atac. El contestă decizia magistraților de la Buftea și nu-și recunoaște băiatul.

 

Victor Pițurcă, Vica Blochina și Edan

Victor Pițurcă, Vica Blochina și Edan păreau o familie fericită

„Joi seară am primit citația și am rămas șocată. Pițurcă susține că Edan nu este fiul lui și vrea să combată acest lucru în tribunal. Dacă știa că nu e fiul lui, de ce nu a mers să facă testul ADN, că judecătorii de la Buftea i-au solicitat să facă testul de trei ori, nu doar o dată. A refuzat de fiecare dată! S-a trezit acum că Edan nu e fiul lui! Este incredibil! Eu am încredere în justiție și știu că se va face încă o dată dreptate în acest caz”, a declarat Vica Blochina.