Victor Slav – Frumuseţe pe muchie de cuţit, la PRO TV!

Apropo.ro / 09.03.2009, 00:00
Victor Slav - Frumuseţe pe muchie de cuţit, la PRO TV!
Din 21 martie, de la ora 21.45, la PRO TV, Victor Slav va fi gazda unui show spectaculos, cu poveşti tulburătoare ale unor oameni curajoşi care se supun unor serioase transformări fizice pentru a-şi recăpăta încrederea în sine şi, implicit, pentru a avea o viaţă normală.

-Care va fi rolul tău în emisiune?
”Frumuseţe pe muchie de cuţit” este varianta românească a celebrului show ”Extreme Makeover”, iar eu voi încerca să fiu cît mai aproape de concurenţi. Voi discuta cu ei, voi încerca să le aflu temerile, motivele care i-au determinat să facă aceste schimbări fizice, le voi explica tot ce urmează să se întîmple şi îi voi însoţi la întîlnirile cu medicii specialişti şi bisturiul.

În plus, le voi cunoaşte familiile pentru a afla poveştile de viaţă care stau în spatele acestor cazuri. Oamenii care vin la această emisiune îşi doresc de foarte mulţi ani o schimbare şi mulţi mi-au mărturisit că sînt foarte bucuroşi că noul show de la PRO TV le dă acum ocazia să spere la o viaţă normală.

– Cînd crezi că ar trebui să apeleze cineva la chirurgia estetică?

Atîta timp cît cineva nu se simte bine în pielea lui şi ajunge să fie complexat de felul în care arată, ba chiar mai mult de atît, viaţa se schimbă radical din această cauză, nu văd care ar fi motivul să nu apeleze la chi­rurgia estetică.

Am întîlnit, de exemplu, persoane care nu pot obţine locul de muncă la care visează pentru că sînt anumite cerinţe în ceea ce priveşte aspectul fizic, femei pe care soţul sau iubitul le-a părăsit pentru o femeie mai drăguţă.

Tocmai de aceea, la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”, noi venim în ajutorul lor şi încercăm să le dăruim un prim pas către viaţa mult visată. În plus, nu toată lumea care doreşte o astfel de schimbare îşi permite să apeleze la chirurgia estetică, oricît de mari ar fi voinţa şi curajul, aşa că emisiunea de la PRO TV este ajutorul de care au atîta nevoie.

Frumuseţe la orice vîrstă!

– Tu eşti un ”fericit”, nu ai ce retuşa. Totuşi, ce ai dori să schimbi la tine?
Am unele defecte, dar dacă voi spuneţi că sînt un ”fericit” înseamnă că nu se văd! Oricum, cred că oricui ai pune această întrebare ar găsi un lucru, oricît de mărunt, pe care ar dori să îl schimbe la el. Cred că şi Brad Pitt, dacă îl întrebăm, ne-ar spune că ar vrea să modifice ceva în aspectul său fizic, iar el, să fim serioşi, e considerat cel mai frumos bărbat al planetei!

– Ce parte a corpului uman ţi se pare cea mai expresivă, cînd te uiţi prima dată la cineva?
Cu siguranţă, faţa este cea mai expresivă, fiindcă poţi citi pe chipul unui om dacă e fericit sau supărat, dacă a cîştigat la loto, dacă l-a părăsit soţia sau dacă… a băut prea mult!

– Crezi în zicala: ”Frumuseţea vine din interior”? Dar că ”Frumuseţea e trecătoare”?
În prima variantă cred, pentru că s-a dovedit de multe ori că un suflet bun face mult mai mult decît un chip frumos. În cea de-a doua însă nu cred, pentru că, după părerea mea, poţi să fii frumos la orice vîrstă, chiar şi la 70 de ani. Frumuseţea nu e trecătoare, ci capătă alte forme în diferite etape ale vieţii.

– Ce îi sfătuieşti pe concurenţii din emisiune pentru a-şi împlini mai uşor visul?
Să aibă încredere în chirurgia estetică şi în ceea ce pot face specialiştii de la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” pentru ei, mai ales că tehnicile au evoluat foarte mult şi la noi în ţară şi sînt deja la standarde occidentale. Şi le mai spun să aibă curaj, pentru că viaţa lor s-ar putea schimba radical în bine!

Din culise

”Frumuseţe pe muchie pe cuţit” va aduce pe micul ecran cazuri tulburătoare ale unor oameni pentru care viaţa este un adevărat coşmar din cauza unor defecte fizice.

Fie că în trecut au suferit accidente, fie că s-au născut cu un defect fizic sau, dimpotrivă, trecerea anilor a adus cu sine schimbări nefericite, pentru aceşti oameni viaţa de zi cu zi înseamnă jigniri, lacrimi şi suferinţă: sînt complexaţi, dezavantajaţi atunci cînd îşi caută un loc de muncă, luaţi în derîdere de cei din jur.

Varianta românească a celebrului ”Extreme Makeover” va prezenta pas cu pas etapele transformării acestor oameni, operaţiile la care vor fi supuşi, retuşurile stiliştilor, trăirile pacienţilor, temerile fiecăruia în momentul hotărîtor, dar şi prima întîlnire cu oglinda şi rezultatul final.