„Victor Slav nu are grijă de Sofia şi nu şi-o permite financiar”

Apropo.ro / 26.06.2018, 15:59
În urmă cu câteva luni Victor Slav şi Bianca Drăguşanu formau o familie fericită. Cei doi sunt părinţii unei fetiţe pe nume Sofia.

Recent, cei doi s-au despărţit din nou, iar acum Bianca Drăguşanu are o nouă relaţie amoroasă. Potrivit unor surse, cei doi aveau probleme de mai multă vreme, însă au rămas totuşi amici de dragul fetiţei lor.

”Victor nu are grijă de Sofia, în plus, nu şi-o permite financiar”!

Bianca Drăguşanu îi reproşează lui Victor Slav că nu îşi face timp pentru fetiţă. O sursă din anturajul celebrului cuplu a făcut mărturisiri:S-a despărţit de Victor pentru că nu mai avea o viaţă bună cu el. Dintr-o dată, Victor Slav pozeză în victima societăţii. S-a transformat brusc în bărbatul bun şi tăticul perfect şi a început acum să posteze fotografii cu Sofia pe reţelele sociale. Însă, scopul lui este unul meschin: vrea să arate lumii că el este preocupat de Sofia, iar că Bianca se distrează la mare cu iubitul, vezi Doamne! Din păcate, adevărul este altul şi este foarte dureros. Victor nu prea are timp să stea cu propriul copil, din cauza faptului că este mai interesat de aspectul fizic şi preferă să stea la sala de forţă sau să iasă cu prietenii lui. Acasă era total absent, nu putea să aibă grijă de Sofia.  Bianca şi mama ei au fost la mare cu fetiţa, au petrecut timp împreună, în timp ce el şi-a făcut program separat. Ba, din contră, Victor nu şi-o permite pe Sofia din nici un punct de vedere. Şi cu asta am spus totul! Mai multe nu vreau să spun, dar să ştiţi că Bianca a tot susţinut relaţia asta””, a declarat o sursă pentru click.ro.

Trage ponoasele după ce a fost bătută crunt de fostul iubit. Bianca Drăguşanu “M-am operat a şaptea oară” – FOTO

„Fata mea este model”. Uite cât de adorabilă este fiica Biancăi Drăguşanu!

De ce a ales-o Mircea Radu pe Bianca la „Din dragoste”: „A trimis o poză cu ea în fusta scurtă şi…”

Cum puteau să arate vedetele, când pozau la rubrica “Fata de la Pagina 5”!

Cătălin Botezatu, declaraţii incendiare despre Bianca Drăguşanu: „Este o …”

Uite unde locuia Bianca Drăguşanu când era săracă! O cameră în incinta stadionului din Petroşani – FOTO

Ce avere are

Noul iubit al Biancăi Drăguşanu se numeşte Tristan Tate, este un tânăr cu rădăcini în SUA şi Marea Britanie, are doar 30 de ani şi o avere impresionantă. Poreclit „Talismanul”, bărbatul şi-a făcut un nume în kickboxing, sport pe care a trebuit să-l abandoneze din cauza unei accidentări. Nu de tot, căci s-a reprofilat şi acum este comentator. Pe lângă sport, Tristan a dovedit că are fler şi în afaceri, reuşind să adune în conturi milioane de euro. Se poate lăuda cu un hotel în Thailanda, dar şi cu câteva maşini de lux, care depăşesc suma totală de un milion de euro.

Tristan şi Bianca s-au pozat împreună, iar imaginea a fost urcată pe contul de socializare al tânărului, alături de un mesaj prin care vrea să atragă atenţia că nu-i pasă de gura lumii.

„Lasă oamenii să vorbească, nu mă tem de nimic… Mai ales de cuvinte”.