Victor Slav recunoaște: „Trecem printr-o perioadă mai complicat”

De: Mia Nicolescu / 12.10.2013, 10:47
Victor Slav recunoaște:
Victor Slav, prezentatorul rubricii "Meteo" de la Pro TV, recunoaște că între el și Bianca Drăgușanu lucrurile nu sunt chiar atât de roz: "Este inexplicabil ce se întâmplă după nunta noastră. Toată lumea așteaptă să divorțăm".

Victor Slav a cedat nervos după ce în urmă cu câteva zile mai multe echipe de paparazzii i-au urmărit pe el și pe Bianca de la Budapesta în România.

Deranjat de faptul că nu mai are deloc intimitate și că la fiecare pas se află cineva care să îl filmeze sau să îl fotografieze, prezentatorul meteo a ținut să vorbească cu cei de la Pro TV și să își descarce nervii.

„Nu este normal ce se întâmplă. Vreau să fim lăsați în pace! Ce se întâmplă acum la televizor a luat amploare inumană. Suntem oameni normali care avem și noi probleme și vreu să fim lăsați în pace. Ce se întâmplă de o săptămână e paradoxal. Este inexplicabil ce se întâmplă după nunta noastră. Toată lumea așteaptă să divorțăm. Putem să fim lăsați în pace? Putem să ne trăim viața? Nu înțeleg de ce se întâmplă lucrurile astea vis-a-vis de noi. Vrem doar să fim lăsați în pace. Trecem printr-o perioadă mai complicată și vrem să fim lăsați în pace”, a spus nervos Victor Slav.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Cât despre starea de sănătate a soției sale, care a suferit o intervenție chirurgicală la picioare, Victor a spus:

„Bianca se simte bine, intervenția s-a încheiat în condiții normale. Urmează câteva zile de recuperare și vedem ce se întâmplă. Vedem dacă mai este nevoie de alte întâlniri la medici și dacă această operație a fost ultima”.