Victor Slav, salvat de Kanal D. Are o nouă emisiune!

De: Cristiana Trifu / 03.08.2018, 10:57
Victor Slav, salvat de Kanal D. Are o nouă emisiune!
Dacă Bianca Drăguşanu a încheiat colaborarea cu Kanal D, fiind înlocuită la cârma emisiunii de Andreea Mantea, Victor Slav a fost salvat de Kanal D şi va prezenta o nouă emisiune, din toamnă.

“Vulturii” Giani Kirita si Catalin Cazacu l-au cooptat pe Victor Slav in echipa, reunindu-se intr-un trio de exceptie, acestia prezentand un late night show antrenant care nu ii va lasa indiferenti pe fanii acestora si care va instiga la distractie si voie buna. 

Giani Kirita, fost fotbalist al Clubului Sportiv Dinamo, dar si fost titular al unor echipe de fotbal din Turcia, s-a facut remarcat prin evolutia spectaculoasa in primul sezon al reality-ului “Exatlon”, acesta fiind unul dintre concurentii cei mai puternici din tabara Faimosilor. Vedeta a povestit ca asteapta cu nerabdare sa aduca buna dispozitie celor din fata micilor ecrane si ca unicitatea caracterului fiecaruia dintre cei trei aflati la carma emisiunii va face un adevarat spectacol. 

Trage ponoasele după ce a fost bătută crunt de fostul iubit. Bianca Drăguşanu “M-am operat a şaptea oară” – FOTO

„Fata mea este model”. Uite cât de adorabilă este fiica Biancăi Drăguşanu!

De ce a ales-o Mircea Radu pe Bianca la „Din dragoste”: „A trimis o poză cu ea în fusta scurtă şi…”

Cum puteau să arate vedetele, când pozau la rubrica “Fata de la Pagina 5”!

Cătălin Botezatu, declaraţii incendiare despre Bianca Drăguşanu: „Este o …”

Uite unde locuia Bianca Drăguşanu când era săracă! O cameră în incinta stadionului din Petroşani – FOTO

“Am rezonat din prima cu Catalin Cazacu, chiar inainte sa plecam la ; inainte de acel show, eu nici macar nu stiam cine este… Mi-am dat seama, din trei vorbe, ca rezonam pe toate planurile. Acest nou show pe care il vom prezenta, in curand, la Kanal D, va fi unul incendiar”, a spus Giani Kirita.


Victor Slav, indragitul prezentator cu ani de experienta in televiziune de-a lungul anilor ce s-a evidentiat atat prin calitatile sale de un bun moderator, cat si prin eleganta si rafinament, are asteptari uriase de la acest proiect si este nerabdator de reintalnirea cu fanii.

“Vom face un adevarat spectacol pe micile ecrane, cred ca este un show care ni se potriveste perfect si in care ne vom pune in valoare punctele forte care ne caracterizeaza. Va fi un format TV unic pe piata media din Romania care va revolutiona tot ceea ce inseamna aceasta industrie. De abia astept reintalnirea cu fanii nostri, sa ii binedispunem si sa le aducem zambete pe chip”, a adaugat Victor Slav.

Catalin Cazacu, campionul de motociclism viteza, fost concurent la “Exatlon” si prezentatorul show-ului de la Kanal D, “Cash Taxi”, crede cu tarie in acest nou format la carma caruia se va afla, alaturi de ceilalti doi colegi de platou, si afirma ca ei vor avea ingredientele necesare unui spectacol pe cinste, in fata micilor ecrane.

“Asocierea intre noi trei va fi clar, demna de Oscar! Eu cu Giani Kirita ne cunoastem foarte bine pentru ca am petrecut foarte mult timp impreuna, intr-o perioada foarte scurta. Cred ca Victor Slav, de cealalta parte, este cel care ne va tine pe linia de plutire si va contrabalansa situatia, atunci cand va fi cazul. Asa ca aceste ingrediente vor da nastere unui spectacol pe cinste”, a povestit Catalin Cazacu.