Victor Slav vine în locul Ilincăi Vandici la „Bravo, ai stil! Celebrities”

De: Ana Obretin / 14.10.2021, 13:17
Victor Slav vine în locul Ilincăi Vandici la

Începând de joi, pentru câteva ediții, Victor Slav va prezenta emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”. Schimbarea vine pe fondul faptului că Ilinca Vandici nu va putea fi prezentă în platoul celebrului show din cauza unor probleme de sănătate. Acestea o vor ține, pentru scurt timp, departe de atmosfera incendiară de la filmări.

Victor Slav a primit cu bucurie propunerea de a fi iar în fața reflectoarelor de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Acesta a mai făcut parte, în trecut, din echipa show-ului, fiind una dintre cele trei vedete din „Brigada sexy”, alături de Alex Velea și Bogdan Vlădău.

Înainte de a păși din nou în platoul emisiunii, acesta a declarat că are mari emoții și că speră să se ridice la nivelul așteptărilor Ilincăi Vandici, potrivit unui comunicat remis Apropo de Kanal D.

„Am mai făcut parte din acest proiect, este un show minunat, de această dată va trebui să fiu la înălțimea asteptarilor Ilincăi Vandici, care este perfectă în rolul ei. O admir pentru eleganță, profesionalism, pentru modul relexat și cuceritor în care știe să fie la cârma acestei emisiuni atât de complexe”, a spus Victor Slav.

CITEȘTE ȘI: O nouă concurentă se alătură show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D

Ilinca Vandici şi Vladimir Drăghia vor prezenta o emisiune la Kanal D

Foto: Kanal D