Victor Socaciu și Marina Almășan au divorțat, în mare secret

Apropo.ro / 28.03.2012, 09:58
Victor Socaciu și Marina Almășan au divorțat, în mare secret
Cântărețul Victor Socaciu și realizatoarea tv Marina Almășan au divorțat, în mare secret, după un mariaj de 13 ani.

Victor Socaciu și Marina Almășan au divorțat în urmă cu două săptămâni, la un notariat. Cei doi au fost căsătoriți timp de 13 ani și au împreună un băiat de 11 ani, iar realizatoarea de televiziune mai are și o fată pe nume Marina, dintr-o relație anterioară.

Victor Socaciu și Marina Almășan s-au cunoscut la începutul anilor ’80, dar au format un cuplu abia în 1999, atunci când fiecare și-a părăsit familia, întemeiată, și s-au căsătorit. Pe atunci, credeau că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Cea care se pare că ar fi greșit în relație este tocmai Marina Almășan, despre care se spune că l-ar fi înșelat pe Socaciu cu „regele asfaltului din Banat”, miliardarul Georgică Cornu.

Paparazzi i-au surprins pe cei doi deseori împreună, deși Marina se deghiza atunci când îi făcea amantului ei vizite amoroase. „Sunt jurnalist și mă întâlnesc cu mulți oameni de afaceri. Vreau ca acest subiect să fie tratat cu discreție”, declara Marina despre vizitele sale.

Marina este un capitol închis pentru mine. Am divorțat de ea, de două săptămâni, la notariat. Nu mai locuim împreună”, a declarat, ieri, Victor Socaciu.

Nici Marina Almășan nu a negat despărțirea lor: „Este adevărat, ne-am despărțit la notar„.