Victoraș Iacob nu mai colaboreaza cu impresarul Dumitru Tudor

Apropo.ro / 17.11.2006, 10:35
Victoraș Iacob nu mai colaboreaza cu impresarul Dumitru Tudor
Atacantul stelist Victoraș Iacob a renunțat la colaborarea cu impresarul Dumitru Tudor, informeaza site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea. Iacob a decis sa întrerupa colaborarea cu Tudor pentru declarațiile facute de acesta în timp ce jucatorul efectua

Atacantul stelist Victoraș Iacob a renunțat la colaborarea cu impresarul Dumitru Tudor, informeaza site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea.

Iacob a decis sa întrerupa colaborarea cu Tudor pentru declarațiile facute de acesta în timp ce jucatorul efectua recuperarea dupa operație la clinica Villa Stuart din Roma.

„Starea mea de sanatate a fost tot timpul sub control, iar procesul de recuperare s-a derulat normal. Colaborarea dintre mine și respectivul impresar s-a încheiat. Ne vedem fiecare de drumul lui”, a spus Iacob.

Atacantul Stelei, care a fost operat la menisc și ligamente în luna august, a revenit de marți în programul normal de pregatire alaturi de coechipierii sai, urmând o perioada de readaptare treptata la antrenamentele conduse de Cosmin Olaroiu.

(Eugen Gheorghe; [email protected])
Mediafax