Victoria Beckham a castigat marele premiu la British Fashion Awards

Apropo.ro / 29.11.2011, 16:30
Victoria Beckham a castigat marele premiu la British Fashion Awards
Victoria Beckham a castigat premiul cel mare Best Designer Brand in cadrul British Fashion Awards, surclasandu-i pe creatorii Stella McCartney sau Tom Ford.

Victoria Beckham a primit unul dintre cele mai importante premii din moda internationala, care ii recunoaste meritele pentru munca depusa.

Sfioasa, la eveniment Victoria, 37 de ani, le-a multumit tuturor pentru premiul Best Designer Brand si s-a scuzat pentru emotiile ce au coplesit-o.

„Fara David nu as fi avut curajul sa realizez ceea ce fac astazi”, a spus designerul Victoria.

Desigur, ca orice sot grijuliu, David a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj de admiratie si incurajare pentru norocoasa lui sotie.

Evenimentul s-a desfasurat la Hotelul Savoy din Londra, si au participat nume sonore din domeniul modei internationale. Victoria a purtat o rochie neagra, fara maneci si cu spatele gol, extrem de simpla.

Victoria Beckham a fost numita un designer „creativ si focusat” in munca sa, si cu rezultate uimitoare, in timp. In primele trei luni ale anului, Victoria a realizat incasari de peste 15 milioane de lire sterline, iar piesele sale vestimentare sunt cautate de vedete din lumea intreaga.

In „cursa” pentru marele premiu s-au aflat si designeri precum Stella McCartney, Tom Ford, Burberry, si multi altii.