Victoria Beckham a parasit Spice Girls

De: Manuela Stoicescu / 05.02.2008, 18:10
Victoria Beckham a parasit Spice Girls
La putin timp dupa marele comeback, fetele au anulat o serie de reprezentatii fara sa dea explicatii, pentru ca acum fanii sa primeasca o veste cutremuratoare.

Desi reuniunea celor cinci fete a provocat mare valva, zvonurile despre marele turneu Spice Girls s-au evaporat la fel de repede precum au impanzit lumea. La numai cateva concerte dupa marele comeback, fetele au anulat o serie de reprezentatii fara sa dea prea multe explicatii, pentru ca acum situatia sa se lamureasca printr-o veste cutremuratoare pentru fani: Victoria Beckham a hotarat sa paraseasca trupa.

Fosta Posh Spice si-a motivat gestul spunand ca nu mai activeaza in industria muzicala ci in cea vestimentara. Privita de foarte mult timp mai degraba ca un fashion icon si aproape deloc ca solista pop, Victoria s-a hotarat sa-si incheie socotelile cu formatia care a propulsat-o catre celebritate.

Dovedind la fel de mult talent si in industria modei (doamna Beckham a ocupat primul loc intr-un top al celor mai prost imbracate vedete din intreaga lume), Victoriei ii ramane pentru moment orgoliul coplesitor si statutul de sotie a celui mai celebru fotbalist din lume.