Victoria Beckham: „Arat ca o vaca mizerabila”

Apropo.ro / 23.06.2008, 17:36
Victoria Beckham are un simt al umorului putin cam ironic. Victoria uraste fotografiile cu ea din cauza ca arata ca o "vaca mizerabila".

Victoria Beckham are un simt al umorului putin cam ironic. Victoria uraste fotografiile cu ea din cauza ca arata ca o "vaca mizerabila".

Victoria adauga "In poze arat rau, fata parca imi cade, nu sunt multumita de mine…". Aceasta a adaugat "Daca cei care ma privesc ma plac, este bine, daca nu, nu…"

Ce-i drept de-a lungul timpului a suferit adevarate transformari atat estetice cat si vestimentare. De kilogamele in plus nu mai amintim decat prin imagini.

Crezi ca imaginea conteaza atunci cand esti vedeta?

 

Victoria Beckham este obsedata de tocurile inalte

Victoria Beckham este obsedata de tocurile inalte

Fosta Spice Girl, care locuieste de la o vreme in Los Angeles, impreuna cu sotul ei si cei trei copii, si-ar dori sa mearga la sala insa o impiedica faptul ca nu poate purta tocuri. Victoriei nu-i surade ideea de a purta tenisi, indiferent daca trebuie sa faca exercitii la bicicleta sau sa alerge.

 

Victoria Beckham da in judecata propriul brand

victoria

Victoria Beckham da in judecata compania producatoare de jeans Rock & Republic, care a produs pantalonii sub brandul Victoria Beckham, pentru daunele aduse, cerand despagubiri in valoare de 50 de milioane de lire sterline.

 

Tom Cruise "se da cocos" in fata Victoriei Beckham

Tom Cruise

Tom Cruise i-a interzis Victoriei Beckham sa-i mai dea sfaturi referitoare la dieta lui Katie Holmes, ingrijorat de influenta fostei membre a trupei Spice Girls asupra sotiei sale.

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Citeste si:

Bancul zilei
Clipul zilei
Benzina pentru programatori
 

Intr-o benzinarie, un programator se uita derutat la pompe si murmura:…

Cuvinte cheie: prins cu pantalonii jos in camin funny
Citeste acum bancurile zilei Vezi cele mai tari clipuri de azi
Ai un banc bun – Trimite-l acum Uploadeaza rapid clipul tau